paulina1994
Fanka BB :)
Mi koleżanka odradza, ale pewnie ile mam tyle opiniiMacie jakies doswiadczenia z rogalami do karmienia ? Albo macie w planie kupic ? Ja właśnie zastanawiam sie nad motherhood, bo pieluchy maja jak dla mnie wspaniale.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi koleżanka odradza, ale pewnie ile mam tyle opiniiMacie jakies doswiadczenia z rogalami do karmienia ? Albo macie w planie kupic ? Ja właśnie zastanawiam sie nad motherhood, bo pieluchy maja jak dla mnie wspaniale.
U mnie też koło 14 tcale ja wymiotowałam tylko rano i to nie zawsze
![]()
A czy któraś z Was stosuje monitor oddechu ? Chciałabym nie ukrywam, koszt niemały bo prawie 400 zł za babysense, ale jeśli miało by to uratować życie malucha, mój mąż jest negatywnie nastawiony do gadżetów, ale on się nie zna więc nie biorę jego zdania pod uwagę [emoji14]
I tak samo chciałabym żeby maluch w dzień był ze mną na dole w kokonie na narożniku i się naczytałam o tej śmierci łóżeczkowej i że buzię może przyłożyć do tego kokona i się udusić mówię mam milion rad, a jak pierwsze dziecko w drodze to człowiek w ogóle nie wiem co i jak [emoji14]
Ja też chcę tylko w dzieńJa z monitora zrezygnowałam chociaż dużo osób mi polecało. Kokona nie miałam ale teraz sobie uszyję ale tylko w ciągu dnia żeby było bobo w nim, w nocy tylko sam rożek, żadnych kocyków ani poduszek ani ochraniaczy.
A czy któraś z Was stosuje monitor oddechu ? Chciałabym nie ukrywam, koszt niemały bo prawie 400 zł za babysense, ale jeśli miało by to uratować życie malucha, mój mąż jest negatywnie nastawiony do gadżetów, ale on się nie zna więc nie biorę jego zdania pod uwagę [emoji14]
I tak samo chciałabym żeby maluch w dzień był ze mną na dole w kokonie na narożniku i się naczytałam o tej śmierci łóżeczkowej i że buzię może przyłożyć do tego kokona i się udusić mówię mam milion rad, a jak pierwsze dziecko w drodze to człowiek w ogóle nie wiem co i jak [emoji14]
Teraz powiedziałam sobie, że koniecznie to kupię. Mega mi się to podoba i uważam to za świetny wynalazek. Przynajmniej nie martwię się o kocyk i to, czy spadnie, czy nie.Ja bym jeszcze bardzo chciala taki otulacz do fotelika samochodoweho, zeby nie trzeba bylo dziecka rozbierac i cudaczyc tylko rozchylic i mozna jechac