paulina1994
Fanka BB :)
Ja myślę o czym takim
na pół roku cena nie jest mega powalająca, sprzedam to spokojnie za stówkę a później nie wiem może jakaś mata na podłodze bo jakoś funkcjonować przecież będę musiała
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nie lepiej w takim wypadku kupic lozeczko turystyczne ? [emoji848]Ja myślę o czym takimna pół roku cena nie jest mega powalająca, sprzedam to spokojnie za stówkę a później nie wiem może jakaś mata na podłodze bo jakoś funkcjonować przecież będę musiała
Zobacz załącznik 947620
Niby lepiej, ale jakoś średnio widzę takiego wielkoluda w salonie [emoji14]A nie lepiej w takim wypadku kupic lozeczko turystyczne ? [emoji848]
Dolozylabys 100zl do nowego /lub uzywane nawet taniej niż ta dostawka a wystarczy ci na dluuuzo dluzej niz pol roku...
Też fajne, ale to też rozwiązanie dopóki jest małe bo raczej za duże to w środku nie jestMi się podoba takie coś:
Zobacz ofertę: Leżaczek bujaczek krzesełko Kinderkraft UNIMO 5w1 Link do: Leżaczek bujaczek krzesełko Kinderkraft UNIMO 5w1
Fajne 3w1 i na dol @paulina1994 w sam raz chyba![]()
Ja bede miec takiego wielkoluda w salonie/sypialni [emoji14]Niby lepiej, ale jakoś średnio widzę takiego wielkoluda w salonie [emoji14]
Mój młody też jako noworodek spał w rożku przykryty cieniutkim kocykiem, i to w marcu,rany ile ja się wysłuchałam od babć że dziecko marznie i żeby pierzynką przykryć. A mały spał ślicznie [emoji4]Ja z monitora zrezygnowałam chociaż dużo osób mi polecało. Kokona nie miałam ale teraz sobie uszyję ale tylko w ciągu dnia żeby było bobo w nim, w nocy tylko sam rożek, żadnych kocyków ani poduszek ani ochraniaczy.
Nie uzywam moonitora ani niani...
a rogal polecam.. do spania zbawienie a do karmienia na bank mi ultatwi wiele. i polecam rogale od @Mama1990 sa mega wielkie. w sklepach takiego nie dostalabym.
Mi się podoba takie coś:
Zobacz ofertę: Leżaczek bujaczek krzesełko Kinderkraft UNIMO 5w1 Link do: Leżaczek bujaczek krzesełko Kinderkraft UNIMO 5w1
Fajne 3w1 i na dol @paulina1994 w sam raz chyba![]()