Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jutro przed 8 moja wyrocznia. Ostatnia noc w domu.
W sumie to nic. Mial pacjentke na usg w 37tc z jakims problemem. Uslyszal jak pukam do dyzurki sprawdził ktg i mowi ze jest wporzadku w takim razie jutro przed 8 zeby zrobili mi przyjęcie i bedzie ze mna dzialac. Ale szczegółowego planu jeszcze nie znam.No to masz choc czas by jeszcze zadbać o siebiewalnij sobie jakas maseczkę, odżywkę na włosy, dobre golenie.
A co mówili poza tym?
Chociaz wiesz, że jutro jak juz pójdziesz do szpitala to bez Filipa nie wyjdziecie.W sumie to nic. Mial pacjentke na usg w 37tc z jakims problemem. Uslyszal jak pukam do dyzurki sprawdził ktg i mowi ze jest wporzadku w takim razie jutro przed 8 zeby zrobili mi przyjęcie i bedzie ze mna dzialac. Ale szczegółowego planu jeszcze nie znam.
No nie wyjdziemy ale ile to potrwa i jak bardzo bede cierpiec wciaz wielka niewiadoma.Chociaz wiesz, że jutro jak juz pójdziesz do szpitala to bez Filipa nie wyjdziecie.
No nie wyjdziemy ale ile to potrwa i jak bardzo bede cierpiec wciaz wielka niewiadoma.
No ja corcie tez troche przecierpialam bo 3 dni boli co 7 min zanim urodzilam. Teraz chciałabym uniknąć tego..Kochana pocieszaj się tym że nas wszystkie to czeka ,ja na samą myśl o porodzie dostaje zawalu [emoji2955],pierwsze dziecko rodziłam 2 dni i to z oxy i od początku masażem szyjki macicy , po porodzie nie mogłam miesiąc chodzić ,a szyta byłam na zewnątrz i w środku popekalam strasznie [emoji52]
No ja corcie tez troche przecierpialam bo 3 dni boli co 7 min zanim urodzilam. Teraz chciałabym uniknąć tego..
Leze odpoczywam i czuje ze mnie w plecach pobolewa.. Panika i strach coraz wiekszy. Nic nie moge przełknąć mam wrazenie ze zwymiotuje. Mam nadzieje naprawde ze jutro gehenna sie zacznie i zakonczy. Zebym nie czekala tam tylko dluzej.
Oby cokolwiek zrobili by Wam ulżyć i byście się już spotkali po tej stronie brzucha [emoji170][emoji170][emoji170]