Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Byłoby super, jakby się samo rozkręciło. Trzymam kciuki[emoji110]Caly czas co 10 min bole krzyzowe ale da się zyc.
Samo. Ruszyło ale przez noc ani się czas skurczy nie skrocil więc bez pomocy się nie obejdzie raczej a ja. Chce miec to predko za soba. Zmeczyc się konkretnie ale szybko.Byłoby super, jakby się samo rozkręciło. Trzymam kciuki[emoji110]
Samo. Ruszyło ale przez noc ani się czas skurczy nie skrocil więc bez pomocy się nie obejdzie raczej a ja. Chce miec to predko za soba. Zmeczyc się konkretnie ale szybko.
Powodzenia! Trzymam kciuki za powitanie dziś na świecie Twojego Filipka. Jesteś taka dzielna że na pewno dasz radę.Jestem przyjęta. Wlasnie widzialam malenstwo urodzone cc jak polozna wiozla przez oddzial i anonsowala ze urodzil nam sie mezczyzna i wiecie jak ma na imię? Filipoby to byl dzien Filipa
![]()
Jestem przyjęta. Wlasnie widzialam malenstwo urodzone cc jak polozna wiozla przez oddzial i anonsowala ze urodzil nam sie mezczyzna i wiecie jak ma na imię? Filipoby to byl dzien Filipa
![]()
Maliina moze jak uslyszysz placz maluchow to Cie ruszy [emoji6]. Takie rzeczy naprawde dzialaja.
Ja jak karmilam i uslyszalam niemowlaka to byl mleczny potop [emoji21].
Ja miałam to samo [emoji23][emoji23][emoji23]
Najbardziej śmiać mi sie chciało na sesji zdjęciowej, ktora robilismy z małym Tomkiem, kiedy zaczął płakać bo był głodny, a ja w tym momencie byłam w łazience i sie przebierałam do kolejnych ujęć i ledwo wyszłam, zobaczyłam to zapłakane maleństwo i mleko tak pociekło, że musiałam zmienić w tempie ekspresowym koszulke [emoji23][emoji23][emoji23] zalało mnie w sekundę!