reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Czekam na wizytę bo chciał się ze mną skonsultować ten lekarz, który mi wykonywał badania prenatalne. Ech stresuje się... [emoji17]

Ja na moje oko nie masz się czym stresować. Wcześniej nikt ci nic nie mówił, że jest coś, nie tak, a i ryzyko z tych testów na serio malutkie na jakakolwiek chorobę. Moze chce cie uspokoić i wyjasnic co i jak.

Kamila, No to malutkiego mialas synusia. A Dagmara ile teraz z usg ma?

Tak już za sobą, pisałam dużo wcześniej post i zdjęcia wysłałam hehe. Wszystko dobrze wyszło, tylko dzisiaj otrzymali moje wyniki z krwi, teraz czekam na wizytę. Znów coś czuję, że się dużo przedłuży.
Bądź dobrej myśli, nie wkręcaj sobie, ja też ostatnio co szłam na wizytę to normalnie jak zaczarowana co złego usłyszę i jak na razie od grudnia odpukac moja intuicja mnie zawodzi i oby już tak do końca :))
Musi być dobrze nie myśl nawet inaczej ! :)

Ja na moje oko nie masz się czym stresować. Wcześniej nikt ci nic nie mówił, że jest coś, nie tak, a i ryzyko z tych testów na serio malutkie na jakakolwiek chorobę. Moze chce cie uspokoić i wyjasnic co i jak.

Kamila, No to malutkiego mialas synusia. A Dagmara ile teraz z usg ma?
A kiedy dzieci zaczynają rosnąć tak bardziej indywidualne? Bo nie raz tutaj czytam, że dziewczyny piszą że w pewnym momencie wyskoczyło z wagą w górę jak szalone :))
Mój na razie zapowiada się średni na jakieś 3,5 kg wcale się nie obrażę powiem szczerze, ale wiem, że różnie jeszcze może być ;)

A kiedy dzieci zaczynają rosnąć tak bardziej indywidualne? Bo nie raz tutaj czytam, że dziewczyny piszą że w pewnym momencie wyskoczyło z wagą w górę jak szalone :))
Mój na razie zapowiada się średni na jakieś 3,5 kg wcale się nie obrażę powiem szczerze, ale wiem, że różnie jeszcze może być ;)

Tak na serio mocno przybierają po 30tc im późniejsze tygodnie tym szybciej tyją.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry