Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ja moja jedna z tabletek (brązowa) z witamin biorę razem z zelazem a jedna (żółta) razem z magnezemOmg dobrze, że ja Was czytam bo ja witaminy dla ciężarnych i magnez w jednej partii łykam [emoji33][emoji33]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja moja jedna z tabletek (brązowa) z witamin biorę razem z zelazem a jedna (żółta) razem z magnezemOmg dobrze, że ja Was czytam bo ja witaminy dla ciężarnych i magnez w jednej partii łykam [emoji33][emoji33]
Powiedział mi że mam 1% ryzyka dziecka z Downem.. a że łożysko jest jakby coś tam za małe tak wyszło z krwi i mam brać acard wieczorem jedną tabletkę że idzie to jakoś skorygować. Normalnie jestem załamana...
Powiedział mi że mam 1% ryzyka dziecka z Downem.. a że łożysko jest jakby coś tam za małe tak wyszło z krwi i mam brać acard wieczorem jedną tabletkę że idzie to jakoś skorygować. Normalnie jestem załamana...
Moja na początku rosła normalnie, może o dwa dni szybciej z USG niż OM. W 20+4 było 400, w 24+4 800. W 28+4 1380, a dwa tygodnie później 2030g.. i znów po dwóch tygodniach 2600. Więc rozszalała się od 30tyg.A kiedy dzieci zaczynają rosnąć tak bardziej indywidualne? Bo nie raz tutaj czytam, że dziewczyny piszą że w pewnym momencie wyskoczyło z wagą w górę jak szalone)
Mój na razie zapowiada się średni na jakieś 3,5 kg wcale się nie obrażę powiem szczerze, ale wiem, że różnie jeszcze może być![]()
O to jeszcze mój malutki gagatek może stać się sporym maluchemMoja na początku rosła normalnie, może o dwa dni szybciej z USG niż OM. W 20+4 było 400, w 24+4 800. W 28+4 1380, a dwa tygodnie później 2030g.. i znów po dwóch tygodniach 2600. Więc rozszalała się od 30tyg.
Ja o mało zawału nie dostałam. Jeszcze kilka tygodni a ta już ok. 3kg. Bardzo liczę na błąd pomiarów, albo na poród w 38tyg np. [emoji16] Więc jeszcze wasze maluszki się mogą rozszalećO to jeszcze mój malutki gagatek może stać się sporym maluchem![]()
Dokładnie takAle czym załamana? Tym 1%? Daj spokój!
@paulina1994 chyba też acard brała, nie? Dużo tu takich dziewczyn, które nawet w staraniach o ciąże musza go brać. Moim zdaniem wszystko u was ok. Lekarz cie tylko nastraszył niepotrzebnie.
Haha ja to się wiecznie martwię żeby za mało nie ważył, a ty w drugą stronę [emoji23]Ja o mało zawału nie dostałam. Jeszcze kilka tygodni a ta już ok. 3kg. Bardzo liczę na błąd pomiarów, albo na poród w 38tyg np. [emoji16] Więc jeszcze wasze maluszki się mogą rozszaleć