Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobra, dobra przecież to dziecko tyje, a nie my [emoji23][emoji23][emoji23]
Mądrze gadasz matka [emoji23]I tego się trzymajmy![]()
Dokladnie. Pytalam o prenatalne.Carenik chyba pyta o to USG prenatalne a to masz już za sobą prawda ?![]()
Kochana ja też to miałam gdzieś rozpisane co kiedy brać bo i euthyrox, magnez, żelazo, a jeszcze brałam jakieś antybiotyki przez jakiś czas i to też musiałam z przerwami między reszta leków [emoji57]Kurcze ja zastanawiam się na poważnie jak podzielić te leki żeby nie brać Euthyroxu z żelazem i żelaza z magnezem bo magnez mam 3 razy dziennie więc jak pierwszy biorę koło 8 rano kolejny koło 15, a końcowy koło 21-22 to ciężko to rozdzielić pomóżcie dziewczyny)
Witaminy z żelazem przeniosłam już na wieczór żeby była ta przerwa z Euthyroxem, ale musiałabym też przenieść jakoś magnez wieczorny teraz orientuje się któraś ile musi być odstępu między żelazem a magnezem ?
Ostatnio byłam w 32tc dokładnie 31+2 i młoda miała 1750g [emoji41]Ja na moje oko nie masz się czym stresować. Wcześniej nikt ci nic nie mówił, że jest coś, nie tak, a i ryzyko z tych testów na serio malutkie na jakakolwiek chorobę. Moze chce cie uspokoić i wyjasnic co i jak.
Kamila, No to malutkiego mialas synusia. A Dagmara ile teraz z usg ma?
Ja mam wizytę w 28+2 najbliższą więc powinien pewnie ponad kg ważyćKochana ja też to miałam gdzieś rozpisane co kiedy brać bo i euthyrox, magnez, żelazo, a jeszcze brałam jakieś antybiotyki przez jakiś czas i to też musiałam z przerwami między reszta leków [emoji57]
Wiem że euthyrox to brałam już o 5rano [emoji14]
I przerwa między magnezem a zelazem też robiłam 2hOstatnio byłam w 32tc dokładnie 31+2 i młoda miała 1750g [emoji41]
Zobaczymy w sobotę ile przybrała [emoji2] to już bedzie 35+2
Ja teżOmg dobrze, że ja Was czytam bo ja witaminy dla ciężarnych i magnez w jednej partii łykam [emoji33][emoji33]