reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja w pierwszej też nie widziałam że coś takiego istnieje. A z Mają robiłam 4 razy. Trzy razy przed terminem @. Bo mi pierwszy test wyszedł pozytywny cień cienia 6dni przed terminem @. Więc potem beta była 4 dni i 2 dni przed terminem @. A czwarta jakoś kilka dni po terminie.
U mnie dzien po @ byl cien. Poszlam na bete wyszla 128 przy normach dla 4 tygodnia od 1500. Dopiero ponad tydzien pozniej byly 2 ladne kreski

reklama
Moje wszystkie ciaze byly z cienia cienia cienia na teście ;p
pokaze ci test z 1 czerwca... i nie byla to biochemiczna bo robilam bete w dniu tego testu i wynosila 0,1
IMG_20180601_204123_1.jpg
dlatego strach i kreski testu z sierpnia musialam potwierdzic beta bo balam sie oszusstwa.

Załączniki

• IMG_20180601_204123_1.jpg
    IMG_20180601_204123_1.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 128
ojej jajecznicy bym nie zjadla.. na sama myl mnie cofa.. kawa straszne uzaleznienie... chcialabym sie go pozbyc.. ale pije kawe od czasow gimnazjum... kiedys to po 5 dziennie.. teraz zbyt szanuje zdrowie.. ale szkola nauka do nocy i tak to sie wszytko robilo.
jednak bez porcji kofeiny umieram.
wierze ze jest fajnie ale takim cieniem cienia jestem;p nie znam nikogo..

Ja nie moglam nawet myslec o jajach albo.miesie do 11 tygodnia.

Powiem Ci ze mieć parke to super [emoji23][emoji7] chociaż trzecie jak przyjdzie na nie czas też mam nadzieje na pannę :) chociaz co nie będzie to i tak będę kochać tak samo mocno :)
ja bym chciala coreczke... znow sukienusie opaseczki kupowac.. te kitunie piekne czesac...
moja Julka tak nie lubi czesania ze nawet po komunii kazala sobie w czerwcu sciac wlosy by miec spokoj ode mnie :p czuję się nie spełniona..

reklama
Dla mnie te bety i badania to byla nowosc. Pierwszy raz zobaczylam cien na tescie i bylam w szoku. Myslalam, ze juz sie nie uda . zrobilam test tylko dlatego, ze pszczola mnie dziabnela w czolo i wygladalam jak golota po walce, oczy sie zamknely i mialam jechac do szpitala.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry