L
Lad
Gość
Testy testami, a beta może być inna, zobaczymy@Migdalove piękny test ale czekam na potwierdzenie betą.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Testy testami, a beta może być inna, zobaczymy@Migdalove piękny test ale czekam na potwierdzenie betą.
Gosia kciuki za pozytywny rozwój sytuacji [emoji110][emoji110][emoji3059]Zrobiony przed chwilą ;P
Zobacz załącznik 1017013
O właśnie, wtedy gratulacje będą adekwatne.Ja oficjalne i radosne gratulacje złożę Gosi jak juz bedzie po Usg na ktorym widoczne bedzie serduszko.![]()
Gosiu, ja śledzę i też zważywszy na historię poczekam z gratulacjami [emoji8] ale mocno trzymam kciuki!!!!!O właśnie, wtedy gratulacje będą adekwatne.Na razie to takie wszystko nie pewne, nawet jeśli beta będzie pozytywna. Ale oby było dobrze.
![]()
Ja też mocno trzymam kciuki! [emoji8]Hej dziewczyny, jutro lecę na betę. Niektóre z was już wiedzą, że w piątek zobaczyłam pozytywny test ciążowy. Nie nastawiam się na ciążę bo jednak boję się jak cholera, że i tak nic z tego nie będzie. Jedynie o co proszę to o trzymanie kciuków, za to żeby było wszystko w porządku. Najlepsze jest to, że na prawdę totalnie odpuściliśmy, zabezpieczaliśmy się i taka niespodzianka. Dzisiaj 49dc, po owu mogę być najwyżej 15 dni. Na pewno późno była owulacja. Muszę poczytać w ogóle co tam u Was.![]()
A ja teraz leżę na Mickiewicza [emoji23]Na mickiewicza mieszkalam 21 lat![]()
Kochana daj znac o ktorej CC. Czekamy. Wszystko bedzie dobrze.A ja teraz leżę na Mickiewicza [emoji23]
Kochana daj znac o ktorej CC. Czekamy. Wszystko bedzie dobrze.
@martoosia04 jak sie czujesz kochana?