reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

A może spróbuj ja nakarmić jak śpi? Ja tak często robię, moja ogólnie nie je jakoś często czy długo i jak zaczęła mniej przybierać to jak się rzucała przy cycku to odpuszczalam i czekałam aż zaśnie i wtedy od razu cyc na spiocha i potrafiła nawet pół godziny jeść...
To może faktycznie tak spróbuję... a najlepsze w tym wszystkim jest to, że Ona zachowuję się normalnie... tak jak by głodna nie była... no a przecież, gdzie 5 miesięczne dziecko dwa razy na dzień ma jeść... masakra jakaś

reklama
To może faktycznie tak spróbuję... a najlepsze w tym wszystkim jest to, że Ona zachowuję się normalnie... tak jak by głodna nie była... no a przecież, gdzie 5 miesięczne dziecko dwa razy na dzień ma jeść... masakra jakaś
Z Jula mialam taki etap tez. Najpierw jadla ogromne ilosci a później unormowala sie i zmiana byla ze nie chciapa jesc.
Filip je np w dzien 120 ml wody to wychodzi 135ml mleka a na noc je 330ml. Wie ze to porcja nocna i tylko wtedy tyle zjada

@doomi03 Jeju jak mi przykro
emoji3525.png
emoji3525.png

Piszecie o spiralach, kurde ja też chciałam ale ostatnio po czytaniu tu jednego wątku jakoś mi się jej odechciało
emoji55.png
A może zęby? Bo skok to chyba nie ten czas... Oj tak włosy ma długie szkoda tylko że za nic nie chcą się układać i ciągle każdy w inną stronę
emoji1787.png
emoji1787.png
patrz poniżej
emoji41.png
emoji1787.png
emoji1787.png
Ale super
emoji2.png
Filip to zdolny chłopak
emoji41.png
Zobacz załącznik 1041499
haha faktycznie :D normalnie w szoku jestem :)
dziąsełka ma ok na
Nie ma plesniawek? Moze cos boli ze nie chce?
Nie ma, zachowuję się normalnie...
@doomi03 kochama bardzo mi przykro. Bylam. Pewna tak samo jak i Ty. Kibicuje Ci nadal.trzymaj sie mocno.

@Kaamilaaa ale ta Twoja corunia rosnie jak na drożdżach. Piekne włoski ma :)

U nas juz raczkowanie pełną gębą i uwaga.. Filip stoi na sztywnych nogach. Jestem w szoku ze tak mozna juz.
Jej to zdolny ten Twój synuś :) Fajnie, moja nadal się nie obraca, ale nie panikuję :)

haha faktycznie :D normalnie w szoku jestem :)
dziąsełka ma ok na

Nie ma, zachowuję się normalnie...

Jej to zdolny ten Twój synuś :) Fajnie, moja nadal się nie obraca, ale nie panikuję :)
Pewnie. Ma jeszcze czas. Moje dzieci chyba takie fizyczne po mnie. I nawet w dalszym zyciu byla moja pasją gimnastyka trenowalam 11 lat, tańczyłam w zespolach, siatkowka, bieganie, biathlony to bylo cale moje zycie.
Julcia tez tanczy w zespole. W niedzielę wrocila z Pragi z międzynarodowego festiwalu Fest info dance gdzie tanczyly dwiw choreografiie i wygrały 2 i 3 miejsce. Ponadto wygraly wejsciowki na 3 festiwale w lutym w Wiedniu, w czerwcu do Rzymu i w lipcu do Grecji.

ale nie jadła przez tyle godzin?? Ja się poprostu obawiam odwodnienia...
Tak. Wlasnie smarkula moja tak mi robila i się balam. Bylam u pediatry i powiedziała ze widocznie taki etap ma. Zrobilysmy morfologie zeby zbadac hemoglobine i cukier. Żadnych cech niedozywienia nie miala skora sprężysta a jej zachowanie jak najbardziej aktywne i nie byla ospala. Po kilku dniach przeszlo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry