martoosia04
Fanka BB :)
Martoosia nie polubiaj tego że ja jeszcze w dwupaku![]()
Liczba szybko leki pomogą![]()
Dziewczyny jakie pampersy polecacie ?
Kochana ja raczej polubiłam fakt, że macie wszystko kupione
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Martoosia nie polubiaj tego że ja jeszcze w dwupaku![]()
Liczba szybko leki pomogą![]()
Dziewczyny jakie pampersy polecacie ?
No to juz nie długo [emoji7]
Ktory to bedzie tc ?
Już??? O matko czas leci !Jutro wg OM zaczynamy 12tc, wg pierwszego usg co to niby młody byl młodszy, jutro bedzie początek 11tc.
Jutro wg OM zaczynamy 12tc, wg pierwszego usg co to niby młody byl młodszy, jutro bedzie początek 11tc.
Ja płacę za wszystko niestety. Każda wizyta 200 i kurde przy tych co tydzień moglby dać jakiś rabat. Za badania ostatnio 180 zł. Nie licze już tych witamin i leków. Najgorsze jest to, że to wszystko jest takie nieadekwatne do naszych zarobków.
Już??? O matko czas leci !
No bo już chcialam się obrazić [emoji14]
Jutro przyjda do mnie gadzety kokon otulacz do fotelika i na prawde koniec zakupów !
Chyba spróbuje te dady też. Dzieki
Ja przy młodym próbowałam chyba wszystkich, na szczęście to był typ który nie miał żadnego uczulenia. Najczęściej dady i pampers zielone. Te tescowe też były dobre. Do szpitala jako pierwsze kupiłam PampersJuż??? O matko czas leci !
No bo już chcialam się obrazić [emoji14]
Jutro przyjda do mnie gadzety kokon otulacz do fotelika i na prawde koniec zakupów !
Chyba spróbuje te dady też. Dzieki