Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to ja testuje pierwsza bo 7.07 [emoji6]
Hyh, z testowaniem pewnie złamię się kilka dni przed terminem.Jeszcze u mnie nie było testowania w dzień spodziewanej @. Choć parę razy nie było testowania wcale.
![]()
tak chetnie ale nie chce w naszym laboratorium szpitalnym. kolejka gigantyczna... pani obslugujaca beeee.. wole pojechac do miasta obok gdzie maja Laboratorium Medyczne Diagnostyka i wyniki online i nikt mnie tam nie zna.Zawsze mozesz zamiast testu zrobić bete [emoji6]
U Ciebie to jest roznica. Ja pokaze swoje testy dramat.... z 17dc sa dwa jeden zrobilam ale dosc wody wypilam wczesniej i wieczorem powtorzylam drugi raz... ale w sumie bez roznicy;pU mnie owu zbliza sie pomalutku. Oby przyszla do niedzieli. Dzis 11dc.
9dc to jeszcze pewnie za wcześnie na owu ? Przypomnij jak dlugie masz cykle ?U mnie dziś ledwo cień cienia widać.
Ale dziś 9dc więc może ciut wcześnie.
No takie slabe ale u mnie tez nie ma rewelacji. Np te zdjecie to z poprzedniego cyklu.U Ciebie to jest roznica. Ja pokaze swoje testy dramat.... z 17dc sa dwa jeden zrobilam ale dosc wody wypilam wczesniej i wieczorem powtorzylam drugi raz... ale w sumie bez roznicy;p