@Migdalove piękna z was para. Slicznie wygladacie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jaka ladna niunia
W pierwszej ciazy czulam jakoś blisko 20tyg ale podobno w kolejnych jest to szybciej. Jestem ciekawaAle przepiękne maleństwo [emoji173][emoji173][emoji173] będzie też śliczna dziewuszka, jak u @KatiNails Majeczka - napatrzeć się na nią nie mogę [emoji7]
A w ogóle od którego tygodnia czuć że coś w tym brzucholu siedzi? [emoji14]
O kurde to z grubej rury. Odpoczywaj duzo, angina ma to do siebie ze lubi wymeczyc. Ja mialam paciorkowcowa wywolana wirusem szkarlatyny od corki brata.. Cos strasznego.. Nie moglam niczym tego zabic. A tu jeszcze w ciąży. Duzo zdrowka kochana.Dziewczyny mam anginę [emoji24]
Ja z córką w drugiej ciąży już koło 16-17 coś poczułamW pierwszej ciazy czulam jakoś blisko 20tyg ale podobno w kolejnych jest to szybciej. Jestem ciekawa![]()
My zaczęliśmy wczoraj w 9dc [emoji16]Cześć dziewczyny. Ja juz nadaje z pracy. Byle do 15:30!
W końcu mamy wrzesień [emoji177] jeszcze jakiś tydzień i startuję z testami owu. Teraz to chyba maraton jakis mojemu M. urzadze by sie w koncu udało.
Ooo i to mi daje nadziejeJa z córką w drugiej ciąży już koło 16-17 coś poczułam![]()
No dokładnie takie muskanie ..Ooo i to mi daje nadziejejeszcze tylko troche.. Pamietam ze to bylo takie śmieszne uczucie jakby cos mnie glaskalo, chwilami jakby chluplo i odbilo sie cos drobniutenkiego.
Dziekuję :* z dzisiaj, 26+2Moja ostatnio miała stopy na buzi i też nie chciała sie pokazać, za to nogi rozchyla chętnie, zeby pokazać, ze na pewno jest dziewczynką haha
![]()
To miałaś wstydnisię [emoji173]️