reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
[QUOTE="Kaamilaaa, post
Tylko że jak zaczynam ten temat to mówi że nie chce rozmawiać i mam skoczyć ten temat.
To jest właśnie najgorsze i to boli bo nawet z mężem A w szczególności z mężem nie mogę porozmawiać o się wyzalic itp.
[/QUOTE]No bo faceci tacy są, Ola Boga mój to nawet za bardzo nie chciał o dzieciach słyszeć jak już się zdecydowaliśmy i zaszłam w drugim cyklu to poroniłam, później nie wychodziło, a on coraz mniej chciał słyszeć o dzieciach, ale przestałam się denerwować robiłam swoje, testy owu, ciążowe nie informowałam go już kiedy trzeba, a kiedy to przyjemność, a teraz codziennie pyta kiedy mały będzie i żeby już zleciało do tego sierpnia :) więc faceci to takie mniej emocjonalne gatunki [emoji14] teraz też w czwartek mam połówkowe mówię, żale się, że się boje, a on do mnie mówi, że mam już skończyć bo du*pę truje i będzie wszystko dobrze jak zawsze ;) faceci mają inne myślenie i ich lepiej dodatkowo nie dobijać, pamiętaj dla nich to też w jakiś sposób "porażka", a szczególnie jak kumple pytają a kiedy dziecko, do mnie nie raz ktoś wyskoczył że dom macie, pracę to na co czekać, a ja dopiero co straciłam wtedy aniołka :( robiłaś już jakieś badania ?

reklama
Dziewczyny, czy możliwe że te moje plamienia są wynikiem cytologi, która była we wtorek? We wtorek plamiłam ale tylko trochę. A teraz plamię od piątku, nie to że widzę krew ale śluz kawa z mlekiem, w ogóle czuję taką wilgoć że tylko czekam aż mnie zaleje...

Dziewczyny, czy możliwe że te moje plamienia są wynikiem cytologi, która była we wtorek? We wtorek plamiłam ale tylko trochę. A teraz plamię od piątku, nie to że widzę krew ale śluz kawa z mlekiem, w ogóle czuję taką wilgoć że tylko czekam aż mnie zaleje...
Raczej jeśli był by to wynik cytologii to było by to jednorazowe plamienie, a nawet bardziej takie nitki krwi, a u ciebie się utrzymuje

nigdy nie miałam plamień po cytologii. A nie masz jakiegoś zakażenia? W którym dc robiłaś cytologię? Bo to też może być implantacja.

Ja jednak dzisiaj testu nie zrobiłam. @ rozkręcila się więc nie ma sensu.
przykro mi.

No bo faceci tacy są, Ola Boga mój to nawet za bardzo nie chciał o dzieciach słyszeć jak już się zdecydowaliśmy i zaszłam w drugim cyklu to poroniłam, później nie wychodziło, a on coraz mniej chciał słyszeć o dzieciach, ale przestałam się denerwować robiłam swoje, testy owu, ciążowe nie informowałam go już kiedy trzeba, a kiedy to przyjemność, a teraz codziennie pyta kiedy mały będzie i żeby już zleciało do tego sierpnia :) więc faceci to takie mniej emocjonalne gatunki [emoji14] teraz też w czwartek mam połówkowe mówię, żale się, że się boje, a on do mnie mówi, że mam już skończyć bo du*pę truje i będzie wszystko dobrze jak zawsze ;) faceci mają inne myślenie i ich lepiej dodatkowo nie dobijać, pamiętaj dla nich to też w jakiś sposób "porażka", a szczególnie jak kumple pytają a kiedy dziecko, do mnie nie raz ktoś wyskoczył że dom macie, pracę to na co czekać, a ja dopiero co straciłam wtedy aniołka :( robiłaś już jakieś badania ?[/QUOTE]

Po zakończeniu @ zapisuje się do ginekologa.
A podstawowe badania z krwii miałam robione nim zaczęliśmy się starać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry