Dżasta1111
Fanka BB :)
Dobra, to czekamMogę Ci podesłać na razie taki na którym nic się nie dzieje bo wszystkie jesteśmy na tym prywatnym. Napiszę do aniaslu i dam znać jak Cię dopisze [emoji4]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dobra, to czekamMogę Ci podesłać na razie taki na którym nic się nie dzieje bo wszystkie jesteśmy na tym prywatnym. Napiszę do aniaslu i dam znać jak Cię dopisze [emoji4]
Ooo to bede miala kogo podpytywac o rozne produkty dla mojego pieselkaZoologicznasiedzę w tym kilka lat, ogarniam, jestem kierownikiem. A w mojej miejscowości jest ok 10k mieszkańców i nie ma żadnego takiego sklepu. Dodatkowo teraz stawiają nam Rossmann pepco i biedronke to czemu by nie spróbować
jejku ale się jaram [emoji23][emoji23]
Służę pomocą [emoji6] bardzo chętnie pomogę na tyle na ile potrafie [emoji4]Ooo to bede miala kogo podpytywac o rozne produkty dla mojego pieselka![]()
Ooo to bede miala kogo podpytywac o rozne produkty dla mojego pieselka![]()
Jestem w domu od czwartku. Wszystko ustalo ale mam 4cm rozwarcia. Codziennie plamie, wylatuje czop i chodzę na ktg.Malinka jak tam sytuacja u Ciebie ?
Cały dzień o Tobie myślałam, co tam u Ciebie. Oby sytuacja nabierała tempa a poród trwał najkrócej jak to tylko możliwe. Trzymam kochana za Ciebie kciuki non stop. <3Jestem w domu od czwartku. Wszystko ustalo ale mam 4cm rozwarcia. Codziennie plamie, wylatuje czop i chodzę na ktg.
Dzis mam plamienie inne bo rozowe czylo swieze kto wie co się zaczyna. Ostatecznie i tak rozwiazanie ma byc w poniedzialek i mam sie stawic rano i beda dzialac. No chyba ze samo sie rozkreci szybciej. Jadę niedlugo znow na KTG.
U mnie nadal jeden tylkoA tak z innej beczki - moje arbuzy zaczynają wychodzić.@IrenaX jak u Ciebie sytuacja z arbuzami?
U mnie chyba problem był z suchą ziemią. Zraszałam ją spryskiwaczem. A wczoraj wlałam prosto z koneweczki i dzisiaj wyskoczyło kilka.
![]()
Ja chciałam sobie zrobic na własna rękę mutacje - ale jak zobaczyłam te ceny to zrezygnowałamA ja się już coraz bardziej stresuje jutrzejszą wizytą w klinice - mamy wizytę u genetyka. Pani genetyk ma tylko dwie opinie na znany lekarz i dwie negatywne... A my jeszcze jesteśmy troszkę innym przypadkiem bo dwie straty a nie nie poronienia tylko pozamaciczna i poronienie... Ale ponoć nie ogląda wyników badań to może jakoś przejdzie. Byle by wystawiła skierowania na te badania, które są refundowane czyli :
Zobacz załącznik 966081
- Kariotyp z krwi obwodowej – genetyczne podłoże: wad rozwojowych, urodzenia martwego płodu, poronień oraz niepłodności,
- BRCA 1 - genetyczne podłoże raka piersi i / lub jajnika,
- AZF – genetyczne podłoże niepłodności męskiej,
- Mutacje genu CFTR – genetyczne podłoże niepłodności męskiej,
- Mutacje genów czynnika V Leiden – genetyczne podłoże poronień,
- Mutacje genów protrombiny – genetyczne podłoże poronień.
Super, bardzo dobre wieściWróciłam z USGDzieciątko ma 2.5 cm, serduszko mu wali jak szalone i ma już 8 + 5 tygodnia. Przewidywany termin to 27.11. Wyniki badań mam ok, poza tarczycą. Dostałam euthyrox, narazie 1 tabletka dziennie i za miesiąc powtórze badania. Duphaston mam wybrać do końca to opakowania i zakończyć. Może któraś z Was potrzebuje i chciałaby odkupić ode mnie dwa całe opakowania, które zakupiłam i się okazuje, że niepotrzebnie.
![]()