Tinia
Fanka BB :)
Czyli to jeszcze nie ten czas [emoji846] to jutro kolejna próba
To tak jak wspomniałam, zdecydowanie wczorajszy test jest ciemniejszy.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To tak jak wspomniałam, zdecydowanie wczorajszy test jest ciemniejszy.![]()
A mierzysz temperaturę? Byś miała większą pewność czy owulacja była.Czyli to jeszcze nie ten czas [emoji846] to jutro kolejna próba
A mierzysz temperaturę? Byś miała większą pewność czy owulacja była.![]()
Dziś jaśniejsza więc uznałabym, że wczoraj był pozytyw i mineło 24h więc dzisiaj i jutro serduszkuj [emoji6]Górny test wczorajszy dolny dzisiejszy. Jak to ocenić? Zobacz załącznik 966919
Dziś jaśniejsza więc uznałabym, że wczoraj był pozytyw i mineło 24h więc dzisiaj i jutro serduszkuj [emoji6]
Błąd to może nie, ale ja na przykład myślałam, że mierzenie to takie zło a jednak teraz cieszę się, że nauczyłam się mierzyć temperaturęNo właśnie nie mierze. Może to błąd
Mi zawsze dziewczyny na ovufriend pisały, że najważniejsze jaka jest w przeciągu 1-2 minut.Tyle że wczoraj jak robiłam po 5 minutach była taka Zobacz załącznik 966922
Błąd to może nie, ale ja na przykład myślałam, że mierzenie to takie zło a jednak teraz cieszę się, że nauczyłam się mierzyć temperaturę![]()
Mi zawsze dziewczyny na ovufriend pisały, że najważniejsze jaka jest w przeciągu 1-2 minut.![]()
Jeśli masz w domu termometr który ma dwa miejsca po przecinku to będzie jak najbardziej ok.Może zacznę ale to już chyba lepiej od następnego cyklu [emoji846] najpierw odpowiedni termometr trzeba zakupić