IrenaX
Fanka BB :)
I najlepsze jest to, ze do owulacji dochodzi i pecherzyki pękają...U mnie też się nie udaje a nasienie OK. Też się zastanawiam czy byłbyś jakiś efekt..,
Ile macie starań? Jaki okres czasu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I najlepsze jest to, ze do owulacji dochodzi i pecherzyki pękają...U mnie też się nie udaje a nasienie OK. Też się zastanawiam czy byłbyś jakiś efekt..,
Fakt, faktem- nie mamy regularnych stosunków, ale jak już jest możliwość to staram się, zeby to było akurat w czasie dni płodnych przed owu lub w jej trakcie. No ale ciagle nic.U mnie też się nie udaje a nasienie OK. Też się zastanawiam czy byłbyś jakiś efekt..,
I najlepsze jest to, ze do owulacji dochodzi i pecherzyki pękają...
Masakra, ja nie zdawałam sobie sprawy, ze to może być aż takie trudne i skomplikowaneTo samo u mnie. Pęcherzyk jest, rośnie, pęka niby wszystko gra...
Oby tu immunologia nic nie szwankowała, bo to wtedy ciężki kaliber...
To zwykle usg, wiec u swojego lekarza. Ale jesli bylas, wiesz ze rosna, pekaja. To lepiej juz dzialas w klinice.Kochana a jak to wyglada dokładnie ? Czy to tylko w klinice niepłodności można zrobic ?
A niby dlaczego nie ? Wtedy faktycznie masz podane nasienie w owulacje wszystko wcześniej jest monitorowane...wiadomo to nie daje dużej gwarancji ale zawsze jakaś tam większa szansa jestA jeśli partner ma dobre wyniki a ciagle się nie udaje zajsc, to tez można podejsc do inseminacji ?
Mam to samo..nigdy nie pomyślałabym, ze będzie to taka walka....Masakra, ja nie zdawałam sobie sprawy, ze to może być aż takie trudne i skomplikowane![]()
U mnie tez tak samo pęcherzyk jest, pęka, cykl jak w zegarku....1,5 roku starań. Mamy jednak podejrzenie ze przyczyna jest męskie nasienie - obniżone wyniki.To samo u mnie. Pęcherzyk jest, rośnie, pęka niby wszystko gra...
Oby tu immunologia nic nie szwankowała, bo to wtedy ciężki kaliber...