reklama

Staraczki 2021

Zaczynam sobie pluć w brodę co z tą nadżerka i staraniami. Wcześniej się tym nie martwiłam i nie szukałam żadnych informacji, bo lekarz też nie zalecał nic robić, wykonywał USG, cytologię i zawsze było wszystko w porządku. Umówiłam się na najbliższy wolny termin do innego ginekologa i idę jutro na 8:30. Opinie ma różne, ale zobaczymy. Myślę, że w perspektywie czasu umowie się do tego z Kamiennogórskiej, którego polecała jedna z dziewczyn. Mam pakiet PZU, ale jego chyba nie obejmuje.
O, a właśnie mój obecny ginekolog przyjmuje w PZU Zdrowie na Al. Niepodległości.
Ja mam pakiet Allianz, więc może też poszukam, czy ten polecany lekarz jest w moim pakiecie.

reklama
Hej dziewczyny! Miłego weekendu! [emoji4] U mnie dzisiaj 14dc i powinna zacząć się @, zawsze przechodziła w nocy i mnie brzuch pobolewał wcześniej dzisiaj nic, ale test 2 dni temu negatywny, więc muszę czekać trochę się obawiam, że po tej luteinie znów będę mieć cykle 90 dniowe, bo od roku zawsze na duphastonie, innym progesteronie czy antykoncepcji przychodziła idealnie tak samo co do godziny [emoji19]
14dc i czekasz na @? 14dpo chyba?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry