Bibi89
Fanka BB :)
Kanapki z awokado i pomidoreeeem (i z jajem jak wegetariańsko)Z obiadami sobie radzę, z kolacjami też.
Ogólnie na ciepło w miarę ogarniam temat.
Największy mam problem ze sniadniami bo mój Stary jest kanapkowy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kanapki z awokado i pomidoreeeem (i z jajem jak wegetariańsko)Z obiadami sobie radzę, z kolacjami też.
Kanapki z awokado i pomidoreeeem (i z jajem jak wegetariańsko) [emoji3059][emoji3059][emoji3059] i jeszcze ogór kiszony i już [emoji3059][emoji3059][emoji3059] albo jakas pasta hummusowa i ogór [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
O to ja wszystkie humusy, pasty z awokado, pasty jajeczne, takie rzeczy lubieZ obiadami sobie radzę, z kolacjami też.
Haha małymi kroczkami do celuTo przejdzie na jedno śniadanie, a co dalej [emoji28][emoji23]
Dziś żarł wege pasztet i żyje [emoji23] ale jak długo tak pociągnie to nie wiem.
Muszę mu coś wymyślić
Jak bez mięsa, a z jajkami to zamiast kanapek może być jajecznica, omlety itp.
Różne pasty warzywne, hummus, tofucznica, ja robiłam nawet gzik wegański ostatnio
my rodzinnie wegańsko+jajka (ewentualnie jak wychodzimy to wegetariańsko). Mogę coś doradzić w razie potrzebAhahahahahahahahahah to u nas odwrotnie. Ja jestem większym mięsożercą, ale ostatnio jakoś miałam coraz mniej ochotę i stwierdziłam, że pójdę za ciosem. Póki co nie twierdzę, że zrezygnuje całkiem (takie zakazy mi bardzo źle robią na głowę i od razu mam 10 razy większą ochotę na to co "zakazane") ale chciałabym ograniczyć i tak po kroku do celu.
Póki co udaje nam się całkiem zrezygnować z mięsa na kolacje i obiady, mamy drobne potknięcia z wędlina na śniadanie, ale i tak jestem dumna [emoji16]
są chyba wegańskie szynki nie? Będzie miał prawie to samo tylko q postaci wegeDla mnie może, nawet wolę niż kanapki.
No ale Stary kocha kanapki i nie chce mu tego zabierać więc kombinuje jak mogę [emoji16]
Hej, witaj wśród nas. Współczuję stratyCześć dziewczyny,mam 32 lata. O dzidziusia staramy się z mężem od kwietnia zeszłego roku.W maju test pokazał 2 kreski,ciąża widoczna na usg ,po czym w czerwcu okazało się ciąża jest martwa..od sierpnia staramy się nieustannie bez efektów..dziś dostałam @ i mam ochotę odpuścić.Mam coraz silniejsze objawy PMS co mnie dobija..jak sobie radzicie z tym wszystkim?Wiem że są osoby co starają się dużo dłużej a mnie to po prostu zaczyna przerastać..