krasulkaa
Fanka BB :)
Fuuj tłuste ale to wszędzie nawet w wędlinach musi być picuś glancus beż żylekRozpoczynam nitkę na:
Jakiego jednego jedzenia/produktu nigdy nie zjecie? No dobra, dwóch.
Ja: rukola i tłuste mięso xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Fuuj tłuste ale to wszędzie nawet w wędlinach musi być picuś glancus beż żylekRozpoczynam nitkę na:
Jakiego jednego jedzenia/produktu nigdy nie zjecie? No dobra, dwóch.
Ja: rukola i tłuste mięso xD
podobnie. Krewetki próbowałam i żałuję xDJa nigdy nie spróbuję owoców morza xdd
dlatego ja jem tylko jeden rodzaj wędliny z indyka cienko pokrojonyFuuj tłuste ale to wszędzie nawet w wędlinach musi być picuś glancus beż żylek![]()
roześmiałam się w głos@Ladycarooo wiesz, ze powinien być zakaz wklejania wątków z dramami w standardowych godzinach pracy?
Miałam się teraz wdzwonic na calla (nie muszę na nim być, ale warto pokazać, ze się interesuje), ale jak doszłam do etapu na jednym wątku „sama masz mordę”- to musiałam doczytać. Mój etat jest zagrożony![]()
Ja głupi mam fetysz wahania wędlin... jak śmierdzi nie zjem mimo że pieknadlatego ja jem tylko jeden rodzaj wędliny z indyka cienko pokrojonyżadnej innej, mama specjalnie to konkretnego mięsnego dla mnie po to chodzi
![]()
Dla mnie mięso może nie istniećJa głupi mam fetysz wahania wędlin... jak śmierdzi nie zjem mimo że pieknaa jedynie z takich zylastych to smaczek konserwowy i to z dudy! Jak pieknie pachnie <3
Miencho musi bycDla mnie mięso może nie istniećjestem 100% warzywiarą