pluto_nova
Moderator
a no i dłużej trwaloprzy tamtym biochemie miałam obfitsze krwawienie i bardziej bolesne, ale ja nie mam mocnych krwawień i prawie zero bóli, więc czuję się jak normalna kobieta podczas okresu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a no i dłużej trwaloprzy tamtym biochemie miałam obfitsze krwawienie i bardziej bolesne, ale ja nie mam mocnych krwawień i prawie zero bóli, więc czuję się jak normalna kobieta podczas okresu![]()
Ja jestem dziwna pod względem bólu bo mnie w ogóle brzuch nie bolał przy poronieniach. A pod względem ilości krwi były mocno hardcorowe, zwłaszcza to pierwsze. Dokumenty na zabieg podpisywałam na leżąco już pod tlenem bo doszło to tak obfitego krwawienia, że zaczęłam tracić przytomność.Jeśli chodzi o mój pierwszy biochem to prócz okrutnie bolących skurczy wygladalo właśnie jak okres
To chociaż tyle dobrego w tej całej chujowej sytuacjiprzy tamtym biochemie miałam obfitsze krwawienie i bardziej bolesne, ale ja nie mam mocnych krwawień i prawie zero bóli, więc czuję się jak normalna kobieta podczas okresu![]()
A weź Ty sobie ten swój wątek edytuj i usuń pytanie jeśli tak bardzo Cie boli Twoja przeszłośc i będzie po problemie. Możesz w miejsce tego jakże błyskotliwego pytania postawić kropkęPo prostu usun ten komentarz, tak będzie najlepiej.
To dla mnie krwawienia było dużo mniej niż się spodziewałam natomiast bólowo, trochę mocniej i straciłabym przytomność, to było okropne.Ja jestem dziwna pod względem bólu bo mnie w ogóle brzuch nie bolał przy poronieniach. A pod względem ilości krwi były mocno hardcorowe, zwłaszcza to pierwsze. Dokumenty na zabieg podpisywałam na leżąco już pod tlenem bo doszło to tak obfitego krwawienia, że zaczęłam tracić przytomność.
EhTo dla mnie krwawienia było dużo mniej niż się spodziewałam natomiast bólowo, trochę mocniej i straciłabym przytomność, to było okropne.