Daczia
Fanka BB :)
Miło że pytasz@Daczia co u Ciebie?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miło że pytasz@Daczia co u Ciebie?
To mój pierwszy cykl kiedy śledzę te temperatury dlatego pytamMiałam kiedyś podobny wykres. Owu potwierdzona, a temperatury tak szalały. Nic z tego cyklu nie było.
Dla mnie było dziwne że ktoś śledzi wątek staraczek, mimo że zdecydowane staraczką nie jest i nigdy na tym wątku się nie udzielał,jak wogole odnaleźć takie miejsce gdzie o Tobie wspominają? :ONo bo w zasadzie to ban za to, że laska poczuła się urażona bo ktoś czyta posty które sama napisała to trochę chore
Lady działaj, liczymy na foty![]()
Też widziałam że jest jako gośćU mnie wyglada jakby konto bylo skasowane po prostu i ze nie istnieje
Zwykle chwilę po zapłodnieniu jak się wdroży wtedy leki to nie jest za późno.No tez tak myśle
wiem, ze od owu mam brać acard ale 4 dni po owu accrofil lub jeśli bez monitoringu to od pozytywnej bety i nie wiem która opcja lepsza
bo z jednej strony kłuć się wcześniej a może nic z tego nie wyjść a z drugiej jak się będę klula od pozytywnej bety np. Od 10dpo to może być za późno
nie wiem takie mam rozkminy bo taka moja pierwsza sytuacja
![]()
Myślę że nas po prostu podczytuje, dziś też wrocila coś tam dogadaćDla mnie było dziwne że ktoś śledzi wątek staraczek, mimo że zdecydowane staraczką nie jest i nigdy na tym wątku się nie udzielał,jak wogole odnaleźć takie miejsce gdzie o Tobie wspominają? :O
Większość cykli była normalna.To mój pierwszy cykl kiedy śledzę te temperatury dlatego pytamczy u Ciebie to się wyregulowało (czyli tylko jeden taki dziwny cykl) czy może to wskazuje na jakieś problemy? Lub czy jest możliwe że taka nasza "uroda"?
Tylko u nas jest problem z zapłodnieniem, bo ja nie mam jakiś tam czegoś tamDla mnie było dziwne że ktoś śledzi wątek staraczek, mimo że zdecydowane staraczką nie jest i nigdy na tym wątku się nie udzielał,jak wogole odnaleźć takie miejsce gdzie o Tobie wspominają? :O
Też widziałam że jest jako gość
Zwykle chwilę po zapłodnieniu jak się wdroży wtedy leki to nie jest za późno.
Nie pamiętam ale coś w stylu 4h mieliśmy wyznaczone. Wizyta o 10, seks o 6 rano. I to pobranie materiału to nie był wymaz żadnym pędzelkiem, tylko odessanie części tego śluzu z szyjki taką strzykawką z cewnikiem. I to leciało pod mikroskop.Ale to ile należy odbyć stosunek przed wizyta?
A mam takie pytanko - czy któraś z koleżanek chciałaby mnie wdrożyć w meandry obserwacji swojej owulacji - robienie tych testów, mierzenie temperatury? Ewentualnie podesłać mi sprawdzone źródło gdzie mogę poczytać na ten temat. Bo ja jestem zielona w temacie a może warto to zmienić![]()
Sieradzka umie interpretować obserwacje, ale pewnie nie ma czasu Cię przeszkolić, daję link, może Ci się przyda: Link do: Spotkania wprowadzające – 2022 r. | Centrum Troski o Płodność WrocławA mam takie pytanko - czy któraś z koleżanek chciałaby mnie wdrożyć w meandry obserwacji swojej owulacji - robienie tych testów, mierzenie temperatury? Ewentualnie podesłać mi sprawdzone źródło gdzie mogę poczytać na ten temat. Bo ja jestem zielona w temacie a może warto to zmienić![]()