Agnes4312
Moderator
To ja się kajam w popiele bo kiedyś myślałam że testy owu zawsze wychodzą pozytywnie(tak pisało w googlu jak wpisałam) i jak ja byłam w ciąży to też wyszedł pozytywnie i pisałam tu o tym na forumHmmm a oto mój owulak z 17.05.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ja się kajam w popiele bo kiedyś myślałam że testy owu zawsze wychodzą pozytywnie(tak pisało w googlu jak wpisałam) i jak ja byłam w ciąży to też wyszedł pozytywnie i pisałam tu o tym na forumHmmm a oto mój owulak z 17.05.
nieTakie pytanie naszło mnie do użytkowniczek aplikacji flo. Korzystacie z wersji Premium?
Ciekawe czemu raz wychodzą a raz nie.To ja się kajam w popiele bo kiedyś myślałam że testy owu zawsze wychodzą pozytywnie(tak pisało w googlu jak wpisałam) i jak ja byłam w ciąży to też wyszedł pozytywnie i pisałam tu o tym na forum![]()
może nie tej firmy owulaki robiłyśmyCiekawe czemu raz wychodzą a raz nie.
Mnie się chce w jednocześnie nie chce !Komu się dzisiaj tak bardzo nie chce nic jak mi?
Czekaj to w przyszyły czwartek jest Boże Ciało? Ale fajnieMi sie bardzo nie chcechciałabym wziac w przyszlym tyg wt i sr wolne, dzieki czemu mialabym tydzien wolnego, ale zeby to bylo mozliwe musialabym skonczyc rzeczy, ktorych nawet nie chce mi sie otwierac
![]()
Jak dobrze pamietam idziesz na drożność ja już po nie ma co się bać i czytaćMi sie bardzo nie chcechciałabym wziac w przyszlym tyg wt i sr wolne, dzieki czemu mialabym tydzien wolnego, ale zeby to bylo mozliwe musialabym skonczyc rzeczy, ktorych nawet nie chce mi sie otwierac
![]()
Ooo Pani adwokat wyczuła... 90% roboty jest zwiazana z prawna babraninąCzekaj to w przyszyły czwartek jest Boże Ciało? Ale fajnie![]()