U
użytkownik 207953
Gość
Szlag, za późno.Dziewczyny uważajcie na siebie![]()
A może być komputer?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szlag, za późno.Dziewczyny uważajcie na siebie![]()
Ja byłam za biedna na toJa tez chciałam zostać prawnikiem, jak sie naoglądałam seriali o prawnikach. Szybko mi przeszło, jak moja głowa ogarnęła, se niestety życie to nie serial![]()
Ale przecież to akurat fajna robota. Wrzucasz na ksero, x14, składasz. Przynajmniej szybko widać efekt tej robotyJa mam do złożenia wniosek o stwierdzenie nabycia spadku na 14 spadkobierców, każdy musi dostać swoj egzemplarz załączników. Cholernie mi się nie chce
ja jeszcze oglądałam seriale medyczne za młodu i stwierdziłam, że mogłabym być lekarzem i tyleJa tez chciałam zostać prawnikiem, jak sie naoglądałam seriali o prawnikach. Szybko mi przeszło, jak moja głowa ogarnęła, se niestety życie to nie serial![]()
Tak ale w żadnym niczego nie może zabraknąć a to zawsze dla mnie stres żeby to dobrze poskładaćAle przecież to akurat fajna robota. Wrzucasz na ksero, x14, składasz. Przynajmniej szybko widać efekt tej roboty![]()
Myślisz, że oni to przeczytają?Tak ale w żadnym niczego nie może zabraknąć a to zawsze dla mnie stres żeby to dobrze poskładać![]()
Czytają czytają, potrafią zwrócić nawetMyślisz, że oni to przeczytają?Zrób jednostronnie to im się odechce
![]()
No nie wyglada na kreskę testowąDziewczyny u mnie dzisiaj jakiś cień cieniamało go widać na zdjęciu ale to facelle więc nie wiem czy prawdę mówi
chyba lecę na betę
![]()
Dziewczyny u mnie dzisiaj jakiś cień cieniamało go widać na zdjęciu ale to facelle więc nie wiem czy prawdę mówi
chyba lecę na betę
![]()