Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fajek nie rzuci, ale nie pali duzo,Pierwsze co to pożegnanie z fajkami i nie ma że boli, no niestety albo ciąża albo fajki. Sama paliłam 10 lat ponad paczkę dziennie więc nie akceptuje żadnych wymówek
Słodkie napoje może nie są końcem świata, ale pite z umiarem. Oprócz tego woda! Nasienie potrzebuje wody. Pytanie jak z jego upłynnieniem i lepkością.
Wietrzenie jajek to obowiązek zwłaszcza przy jego pracy, luźne bokserki, zero lapka na kolanach czy telefonu w kieszeni.
No a oprócz tego dużo płodnościowych produktów i koniecznie suple chociaż ja bym skonsultowała to z andrologiem bo może będzie miał jakiś inny pomysł na leczenie.
A odlotowe agentki pierwsze klasa![]()
Pierwsze co to pożegnanie z fajkami i nie ma że boli, no niestety albo ciąża albo fajki. Sama paliłam 10 lat ponad paczkę dziennie więc nie akceptuje żadnych wymówek
Słodkie napoje może nie są końcem świata, ale pite z umiarem. Oprócz tego woda! Nasienie potrzebuje wody. Pytanie jak z jego upłynnieniem i lepkością.
Wietrzenie jajek to obowiązek zwłaszcza przy jego pracy, luźne bokserki, zero lapka na kolanach czy telefonu w kieszeni.
No a oprócz tego dużo płodnościowych produktów i koniecznie suple chociaż ja bym skonsultowała to z andrologiem bo może będzie miał jakiś inny pomysł na leczenie.
A odlotowe agentki pierwsze klasa![]()
Gdzie, na wynikach? Nie moga byc moje dane bo to wyniki meza a dane to imie i nazwisko lekarza i adres kliniki, jezeli chodzi o Władysława IV ?chyba tam są Twoje dane...
Ok to spoko w takim razie jak lekarza. Tak wiem że męża.Fajek nie rzuci, ale nie pali duzo,
Gdzie, na wynikach? Nie moga byc moje dane bo to wyniki meza a dane to imie i nazwisko lekarza i adres kliniki, jezeli chodzi o Władysława IV ?
To jest pierwsze na co naciskają w klinice. Fajki out, bo bardzo źle wpływają na nasienie.Fajek nie rzuci, ale nie pali duzo,
Jedynie to pewnie go namowie zeby palil mniej i zobaczymy czy przez miesiac cos sie poprawiTo jest pierwsze na co naciskają w klinice. Fajki out, bo bardzo źle wpływają na nasienie.
Masakra.W temacie cen wizyt - widziałyście ile kosztuje pierwsza wizyta w Novum u Lewandowskiego?
Spojler: 1350 PLN