Z
zaz208622
Gość
Nikt nie zrozumiał tłumaczyć mi się nie chce 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja niestety jestem tym przypadkiem, który trafil na forum w stresie czy z moja beta jest wszytsko ok. Nadal wydaje mi sie, że jak na etap ciąży była za wysoka - ale wpadłam w wir szukania czy ktoś tak miał i czy skończyło sie to dobrze. Z perspektywy czasu jak o tym myśle to żal mi siebie z tamtego okresu.Oj tak, jak miałam możliwość przejść na listopadowki i widzialam że pierwsze posty były typu " z objawów to mam żyłki zielone na piersiach i mdliło mnie już w dzień owulacji" to od razu zawróciłam... aż za mocno bo okazało się CP i wrócić i tak musialamale to nie moje klimaty takie sranie sie
![]()
Hehe, ciężko z nami maszNikt nie zrozumiał tłumaczyć mi się nie chce![]()
No to trudnoNikt nie zrozumiał tłumaczyć mi się nie chce![]()
Podpisuję się rękami i nogami. Tu nie do końca chodzi o to kto jest w ciąży a kto jeszcze nie ale o miejsce które wszystkie tworzymy i co wirtualnie razem przeżyłysmySwoją drogą dopóki dziewczyny nie rozpływają się tutaj na temat swoich ciąż to zupełnie mi nie przeszkadzają![]()
Ja zrozumiałam, ale dalej … brakowałoby mi tej atmosfery stąd, wiec choć zameldowałam się na styczniowkach to jednak im dłużej je czytam tym silniejszy mam stresNikt nie zrozumiał tłumaczyć mi się nie chce![]()