coca
Fanka BB :)
to kiedy będziesz przesadzać zapewne będzie kwestią odbieraną bardzo indywidualnieDlatego staram się nie pisac non stop o ciąży. Sama wiem, jak mnie to wkurzało na ich miejscu. Jakbym przesadzała daje pełne prawo do upomnienia mnie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to kiedy będziesz przesadzać zapewne będzie kwestią odbieraną bardzo indywidualnieDlatego staram się nie pisac non stop o ciąży. Sama wiem, jak mnie to wkurzało na ich miejscu. Jakbym przesadzała daje pełne prawo do upomnienia mnie![]()
Tak kochana,ale ja tak się boję tego badania...wiem dziwna jestem![]()
Jak mi się uda znowu zajść w ciąże to nie wiem czy dołączę do wątku mamowego bo jestem mocno wybredna - jak będą wyluzowane laski, które są po raz pierwszy w ciąży albo w kolejnej bezproblemowe to nie wytrzymam rozmów o wyprawkowych rzeczach w 6 tygodniu ciąży. Jak będą laski które co chwile badają bete i panikują bo dziś je nie mdli to udzieli mi się pewnie zbiorcza paranoja.
Wiec pewnie chętnie zajrzę co tam u Was dobrego albo w ogóle zrezygnuje z forum. Dla mnie forum jest chyba jakaś forma terapii grupowej. I mam wrażenie, że bardzo skutecznaA i mam wrażenie ze znalazłam tu fajne internetowe kumpelki
![]()
Hmmmm tylko ze dziewczyny praktycznie nic o ciąży nie piszą (chyba że ktoś zapyta)to kiedy będziesz przesadzać zapewne będzie kwestią odbieraną bardzo indywidualniewierze w Twoje dobre chęci, serio, ale póki co nie widziałam tu nigdzie w takich sytuacjach innego scenariusza niż ten, który widzę oczyma wyobraźni
wielkie afery tu o to były nie raz i nie dwa, ciężko oczekiwać od przyszłych mam, żeby się swoim stanem nie ekscytowały, ja tez bym się ekscytowała. Ale uważam, ze skończy się tak samo jak zawsze.
Ja nie widzę potrzeby, żeby się tu ekscytować swoją ciążą. Fakt, może nie powinnam na przykład napisać tego dzisiaj o księgowej ale ogolnie jest tu tyle różnych tematów, że myślę, że przy odpowiedniej dozie empatii nie powinno być problemu. Tym bardziej, ze jest tu już dosyć zgrana paczkato kiedy będziesz przesadzać zapewne będzie kwestią odbieraną bardzo indywidualniewierze w Twoje dobre chęci, serio, ale póki co nie widziałam tu nigdzie w takich sytuacjach innego scenariusza niż ten, który widzę oczyma wyobraźni
wielkie afery tu o to były nie raz i nie dwa, ciężko oczekiwać od przyszłych mam, żeby się swoim stanem nie ekscytowały, ja tez bym się ekscytowała. Ale uważam, ze skończy się tak samo jak zawsze.
Aaaaa to o to ta burzaJa nie widzę potrzeby, żeby się tu ekscytować swoją ciążą. Fakt, może nie powinnam na przykład napisać tego dzisiaj o księgowej ale ogolnie jest tu tyle różnych tematów, że myślę, że przy odpowiedniej dozie empatii nie powinno być problemu. Tym bardziej, ze jest tu już dosyć zgrana paczka![]()
Nie wiem, ale to ostatnia wzmianka, która rzuciłam niepytana i miała być raczej anegdotą na temat mojej sylwetkiAaaaa to o to ta burza![]()
W końcu Ciąża to nie temat tabuJa nie widzę potrzeby, żeby się tu ekscytować swoją ciążą. Fakt, może nie powinnam na przykład napisać tego dzisiaj o księgowej ale ogolnie jest tu tyle różnych tematów, że myślę, że przy odpowiedniej dozie empatii nie powinno być problemu. Tym bardziej, ze jest tu już dosyć zgrana paczka![]()
Ale z kim te awantury o co i z jakiego powodu miałyby wybuchnąć, jak tu sami swoi?Nie mówię ze dziewczyny pisały czy piszą za dużo o ciążach, mówię ze w ciągu 2 lat jak tu jestem co jakiś czas taki temat wracal i wywiązywały sie awantury. Za każdym razem.
Zwykle te zgrane paczki sobie zakładały swoje zamknięte grupki i tam się cieszyły swoją obecnością. Ale róbta co chcetamnie to ani grzeje ani ziebi, a jak zacznie, to po prostu przestane zaglądać.