Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dlaczego uważasz ze nic nie wniesie? Przecież przeszła tę samą drogę często, sama miała poronienia na koncie, sama przechodziła te badania. Ma wiedzę, którą może się dzielić.A to nie chodzi bardziej o to, że ja po prostu wiem że ona jest w ciąży? I nawet nie chodzi o to, że ona coś o niej pisze.
Rozumiem, że są tu też prywatne tematy typu zjadłam zajebistą kanapkę z awokado, ale jednak Staraczki to może głupio ale jednak badania, czekanie na owu, czekanie na testy itd. a tu siłą rzeczy wiem, że ta osoba nic nie wniesie w temacie starań
Mi to generalnie ryba bo wiadomo - ja w ogóle w teorii też nie powinnam tu być, ale rozumiem że ktoś właśnie np. podchodzący do in vitro może czuć się nie komfortowo
I też myślę, że lepsza jednak prywatna grupa zgranych osób na różnym etapie
Ale ja nie widzę burzy. I dobrze, że się wypowiedziałas, bo jak pisałam, wcześniej takich sygnałów nie było. Kurczę, możemy nie pisac tak naprawdę. Nie mam ochoty robić nikomu przykrości.Jaka burzabo ktoś spoza grupy sprawującej władze ma inne zdanie? Tylko się wypowiedziałam, wybaczcie.
Co więcej Kamila chyba była nawet tu wywołana niedawno odnośnie acadru czy coś więc trochę jestem w szoku....Dlaczego uważasz ze nic nie wniesie? Przecież przeszła tę samą drogę często, sama miała poronienia na koncie, sama przechodziła te badania. Ma wiedzę, którą może się dzielić.
Dziewczyny, mówicie, że wam nie przeszkadza, a z waszych wypowiedzi czytam coś zupełnie innego. Bo przecież nikt inny choćby nowy nie zgłasza, że coś jest nie tak. Przeciwnie, do tej pory z @Kamilad slyszalysmy, że spoko, że nie przeszkadzamy i że możemy sobie tu być.
Dlaczego uważasz ze nic nie wniesie? Przecież przeszła tę samą drogę często, sama miała poronienia na koncie, sama przechodziła te badania. Ma wiedzę, którą może się dzielić.
Dziewczyny, mówicie, że wam nie przeszkadza, a z waszych wypowiedzi czytam coś zupełnie innego. Bo przecież nikt inny choćby nowy nie zgłasza, że coś jest nie tak. Przeciwnie, do tej pory z @Kamilad slyszalysmy, że spoko, że nie przeszkadzamy i że możemy sobie tu być.