C
Chemik97
Gość
W ogóle ja się tu rozpisuję, a beta mi przyszła xD wynik to 21,2 (dwa dni temu 20,3), a progesteron tylko 6,22 ng/ml. Myślicie że już spada?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Noo ja bym zajebałano ja chyba dzisiaj naprawdę uduszę tego mojego męża jak wróci z drugiej zmiany
Przed moją pracą zajechaliśmy do biedy zrobić zakupy na dzisiejszy obiad. Wiedziałam, że dzisiaj nie będę miała dużo czasu, to kupilam gotowe żeberka barbecue i frytki. Przyjeżdżam do domu, żeby zacząć robić obiad, bo za godzinę dzieciaki wracają ze szkoly, zaglądam do lodówki - nie ma żeberek. Już klnę pod nosem, bo wiem gdzie je znajdę... Zamrożone na kamień... Co za koleś!PMS przed PMSem razy tysiąc
![]()
Narzekacie na facetów, a ja osobiście zgubiłam Masło [emoji849]
I nawet nie mam logo opierdolic [emoji23]
wygląda jakby spadało... A kiedy masz termin @?W ogóle ja się tu rozpisuję, a beta mi przyszła xD wynik to 21,2 (dwa dni temu 20,3), a progesteron tylko 6,22 ng/ml. Myślicie że już spada?
Miałam mieć w poprzedni piątek także tak jakby dziwna sprawawygląda jakby spadało... A kiedy masz termin @?
ile to razy wyjebałam łyżeczkę do śmietnika. Raz nawet mały talerzyk na którym jadłam lodaTo słuchajcie ja kiedyś chciałam wrzucić skarpetki do kosza na pranie a wrzuciłam do kibla. Mina mojego starego bezcenna xD
Ja kiedyś zgubiłam bułki w autobusieale mam nadzieję, że ktoś potrzebujący sobie po prostu je zabrał i zjadł
Miałam mieć w poprzedni piątek także tak jakby dziwna sprawa
A jaki to jest okresowy, Mniejszy niż 1? Cycki dalej bolą tak samo więc chyba nie spada za szybko. Dobra doczytałam, że ma być mniejszy od 1. To jeszcze długa drogaWygląda jakby spadała, ale prog jeszcze nie jest okresowy. Ja bym na wszelki wypadek skontrolowała za kilka dni