pluto_nova
Moderator
coś lata w powietrzu, że Nam się to w syfy przeistaczaJa tez tak mam, zaraz po owu od tamtego pon czy wtorku :/
Gęba wysypana, cycki i brzuch jak na okres i cała reszta a @ ma być w ten piątek.
Idę w środę na betę a co mi tam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
coś lata w powietrzu, że Nam się to w syfy przeistaczaJa tez tak mam, zaraz po owu od tamtego pon czy wtorku :/
Gęba wysypana, cycki i brzuch jak na okres i cała reszta a @ ma być w ten piątek.
Idę w środę na betę a co mi tam![]()
Objaw ciążycoś lata w powietrzu, że Nam się to w syfy przeistaczaMam nadzieję, że to nie objaw nowej wersji covida
![]()
tyle osób wkręca sobie objawy ciąży bez ciąży to my nie możemy?Objaw ciąży
Może urojonej
Ale nie traćmy nadziei![]()
brak objawów to też objawA ja jak zwykle nie mam żanych objawów. Nic mnie nie boli, nie mam syfów, nawet cycki mam miękkie i nic nie bolą. A i tak dostane okres xD
Pewka ze możemytyle osób wkręca sobie objawy ciąży bez ciąży to my nie możemy?![]()
trzymam kciukiPewka ze możemy
Chociaż ja po rozmowie z szefostwem i po kolejnych zmianach w naszej organizacji mam nadzieje ze się udało
Bo się psychicznie wykończę![]()
I chyba jutro pójdę na betę żeby się dłużej nie łudzić, tylko jak mi znowu wyjdzie 3 to się chyba załamie![]()
Wiesz co my mamy chyba jakaś wspólna chorobętrzymam kciuki
Jesuuu, a mnie jeszcze gardło zaczęło boleć![]()
Bardzo mi się podoba ta diagnoza!brak objawów to też objaw![]()