_Pysia_
Fanka BB :)
ach moze wcale nie był by to taki pech.
mogl by ktos jeszcze sie wypowiedziec? zalezy mi na przynajmniej paru obiektywnych opiniach...![]()
Raczej mi chodzi o to ze przy takich akcjach to raczej się wpada, a nei zachodzi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ach moze wcale nie był by to taki pech.
mogl by ktos jeszcze sie wypowiedziec? zalezy mi na przynajmniej paru obiektywnych opiniach...![]()
no tak, wpada...czyli moge "wpasc? "Raczej mi chodzi o to ze przy takich akcjach to raczej się wpada, a nei zachodzi![]()
Tym bardziej, że mi lekarz kiedyś powiedział, że mogę mieć problemy z zajściem w ciążę :-(Witam ja również kupę lat stosuję to formę jako zapobieganie ciąży i moja przyjaciółka również więc spoko . Prawda jest taka,że nie jest to żadna metoda ! jednak podstawą jest by ufać partnerowi i żeby on wiedział kiedy kończyć, bo tu to facet musi znać siebie i się kontrolowaćhttp://pl.wikipedia.org/wiki/Preejakulat
A każdy facet chyba czuje kiedy ma wytrysk(prawda)chyba nie wychodzi mu to tak od siebie.Skoro ja stosuje ten stosunek juz od 3 lat i nie zaszłam i mam pare osób które też tak robia i nie zaszły a jak planowały to zaszły to chyba musi w ym coś być.Jak chłopak sie nie spuści do środka to nie ma szans na zajście w ciążę.Takie jest moje zdanie a każdy może mieć swoje po to jest to forum.