Hope99
Fanka BB :)
Ok, dzięki.Ja biorę 3 x 1000 i wcale nie jest to jakaś turbo dawka [emoji6]
Możesz sobie mniej więcej za miesiąc zrobić ponownie glukoze, insulinę i hemoglobine glikowana. Po 3 msc najlepiej powtórzyć krzywą
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ok, dzięki.Ja biorę 3 x 1000 i wcale nie jest to jakaś turbo dawka [emoji6]
Możesz sobie mniej więcej za miesiąc zrobić ponownie glukoze, insulinę i hemoglobine glikowana. Po 3 msc najlepiej powtórzyć krzywą
nowy czarodziej działaHejo Wam, mnie jak zwykle przy weekendzie mniej, melduję tylko, że jajowody drożne.
Miłego weekendu!
Ja już teraz poproszę na kwietniowy cykl bo zostałam wyoutowana ze starań w tym
Ja mam metformine 850 podzieloną na pół tabletki rano I pół wieczorem, to dopiero mini dawkaOk, a wiesz może w jaki sposób mogę sprawdzić za jakiś czas czy dawka nie jest za wysoka? Krzywe podobno nie wyszły mi jakoś bardzo źle a kazał mi brać przez tydzień 1x750 a później miesiąc 2x750mg i po miesiącu przejść na 2x1000mgwydaje mi się to bardzo dużą dawką, nigdy nie brałam metforminy bo do tej pory starałam się radzić sobie na samej diecie.
Jestem wybrana ??
No ja myślałam, że dostanę 1 tabletkę i tyle a tu taką dawkę sobie odrazu wymyślił...Ja mam metformine 850 podzieloną na pół tabletki rano I pół wieczorem, to dopiero mini dawkabrałam od razu jak dostalam receptę
A i update dla @Zazuu I @Blondi_87 - właśnie pije winko - narazie jest okNo ja myślałam, że dostanę 1 tabletkę i tyle a tu taką dawkę sobie odrazu wymyślił...![]()
Na zdrówkoA i update dla @Zazuu I @Blondi_87 - właśnie pije winko - narazie jest okale zapobiegawczo pije powoli
Mi się zdarzają pęcherzyki tej wielkości na tym etapie spokojnie w obecnym cyklu miałam 17 mm w 9 dc Natomiast w cyklu po takim z torbielą to miałam 17 mm w 6 dcCześć dziewczynywidzę że fajnie wam leci weekend
ja postawiłam zmienić ginekologa i byłam wczoraj u innego. Ten od razu się wszystkim zainteresował, zlecił mi badania proga i hormonów, i zrobił usg. Byłam w 9dc wczoraj i.... Pęcherzyk 18mm
powiedział że to pewnie z poprzedniego cyklu, że prawdopodobnie nie było owulacji... Że mało prawdopodobne żeby taki pęcherzyk był tak wcześnie... Także mój humor na weekend uległ nieco pogorszeniu