• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2022

Ale zarabiasz też w euro [emoji23]
No też prawda 😁 ale to nie zmienia faktu że boli taka kwota
Bibi89 a jak się czujesz w tym cyklu? Jest coś inaczej niż w dotychczasowych, nieudanych cyklach? Jakieś bóle, inny śluz czy coś ? :)
W sumie to chyba nic ciekawego, 2 dni przed spodziewaną miesiączką mialam plamienie I ból brzucha jak na okres, bóli teraz nie mam ale plamienie lekkie zostało. Jedyne co to może troszkę więcej śluzu faktycznie.
No i temperatura ale to mój pierwszy cykl mierzenia temperatury wiec tez nie mam porównania.
Również był to mój pierwszy cykl na metforminie i NAC
@Bibi89 dawaj tę betę bo nie wytrzymie
Sama czekam 😁😁😁😁

reklama
No też prawda 😁 ale to nie zmienia faktu że boli taka kwota

W sumie to chyba nic ciekawego, 2 dni przed spodziewaną miesiączką mialam plamienie I ból brzucha jak na okres, bóli teraz nie mam ale plamienie lekkie zostało. Jedyne co to może troszkę więcej śluzu faktycznie.
No i temperatura ale to mój pierwszy cykl mierzenia temperatury wiec tez nie mam porównania.
Również był to mój pierwszy cykl na metforminie i NAC

Sama czekam 😁😁😁😁

A coś mówili kiedy mniej więcej wynik? :D Bo ja też czekam :D

reklama
Nie wiem. Wiecie, że ja jestem raczej słabym pocieszycielem [emoji28]
Generalnie nie jestem też fanem suplementowania czegokolwiek bez zbadania przyrostu.
Kiedy zobaczyłas ten pierwszy cień na teście?
Wczoraj rano, dziś 1 dzień "teoretycznie spóźnionej miesiaczki" lub, jeśli patrzec na wykres temperatury to 1 dzień przed spodziewaną miesiączką

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry