Luxuorius
Moderatorka
szkoda kasy, u mnie bardzo droga betaNajwyzej za miesiac będziemy we dwie....ja pon. ,wtorek więc będziemy miały podobny czas...A bety nie robisz teraz?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szkoda kasy, u mnie bardzo droga betaNajwyzej za miesiac będziemy we dwie....ja pon. ,wtorek więc będziemy miały podobny czas...A bety nie robisz teraz?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
o kuzwa, ja pierdziele, nie weim co napisac to takie niesprawiedliwe! trzymam kciuki by iny lekarz Ci pomogl!Trzymam kciuki za Was &&&& Ja nie pisze bo u mnie tragedia. Odebrałam wyniki które zbily mnie z nóg,wylalam wszystkie łzy,kupiłam sobie bluzkę i perfumy i dopiero się zapisałam do lekarza na poniedziałek. Mam obniżoną rezerwę jajnikowa i to tak ze już troszkę ciężko będzie stymulować (przynajmniej mam odpowiedź czemu stymulacje były do niczego ),a jeszcze chwila i nawet do stymulacji nie będę mogła podejść. Na ten moment może gonadotropiny by dały radę i in vitro na które nas nie stać.więc będę prosić chociaż o stymulacje normalnego cyklu.Do tego niewydolnosc cialka żółtego i przysadki mózgowej. Czego chcieć więcej. Mam żal do lekarza który zmarnował mi 4,5r.. bo on ma swoje normy. Idę do innego i zobaczę co powie.
To życie jest niesprawiedliwe[emoji53] Ale trzeba mieć nadzieję do samego końca. ..nadzieja zawsze umiera ostatnia....Trzymam kciuki za Was &&&& Ja nie pisze bo u mnie tragedia. Odebrałam wyniki które zbily mnie z nóg,wylalam wszystkie łzy,kupiłam sobie bluzkę i perfumy i dopiero się zapisałam do lekarza na poniedziałek. Mam obniżoną rezerwę jajnikowa i to tak ze już troszkę ciężko będzie stymulować (przynajmniej mam odpowiedź czemu stymulacje były do niczego ),a jeszcze chwila i nawet do stymulacji nie będę mogła podejść. Na ten moment może gonadotropiny by dały radę i in vitro na które nas nie stać.więc będę prosić chociaż o stymulacje normalnego cyklu.Do tego niewydolnosc cialka żółtego i przysadki mózgowej. Czego chcieć więcej. Mam żal do lekarza który zmarnował mi 4,5r.. bo on ma swoje normy. Idę do innego i zobaczę co powie.
Airfix, cholera, co za palant.Trzymam kciuki za Was &&&& Ja nie pisze bo u mnie tragedia. Odebrałam wyniki które zbily mnie z nóg,wylalam wszystkie łzy,kupiłam sobie bluzkę i perfumy i dopiero się zapisałam do lekarza na poniedziałek. Mam obniżoną rezerwę jajnikowa i to tak ze już troszkę ciężko będzie stymulować (przynajmniej mam odpowiedź czemu stymulacje były do niczego ),a jeszcze chwila i nawet do stymulacji nie będę mogła podejść. Na ten moment może gonadotropiny by dały radę i in vitro na które nas nie stać.więc będę prosić chociaż o stymulacje normalnego cyklu.Do tego niewydolnosc cialka żółtego i przysadki mózgowej. Czego chcieć więcej. Mam żal do lekarza który zmarnował mi 4,5r.. bo on ma swoje normy. Idę do innego i zobaczę co powie.