żabucha
Fanka BB :)
mouse to wychodzi 3-4 tc , wiec chyba mozna juz gratulowac fasolki:-)!
staraczka najpierw zobacz w jakim momencie cyklu bada sie rozne hormony, bo nie wszystkie mozesz isc i sprawdzic w ten sam dzien, np.: progesteron powinno sie sprawdzac po owu. Fsh mozesz chyba zrobic i estradiol. Moze zrob tez tsh ale lh to chyba za wczesnie. Sprawdz
staraczka najpierw zobacz w jakim momencie cyklu bada sie rozne hormony, bo nie wszystkie mozesz isc i sprawdzic w ten sam dzien, np.: progesteron powinno sie sprawdzac po owu. Fsh mozesz chyba zrobic i estradiol. Moze zrob tez tsh ale lh to chyba za wczesnie. Sprawdz
Ostatnia edycja:
Te ostatnie chce zrobić napewno, bo mam co do nich pewne wątpliwości i wole to skontrolować zawczasu. Ale nie do końca rozumiem :-) te fsh i lh. Czy jest sens robić te badania bez monitoringu... i jaką wiedzę one mi dadzą. Albo czy jeśli badam je to czy nie powinnam przy okazji jeszcze czegoś zrobić? Szkoda mi trochę kasę wywalić jeśli to głupota z mojej strony, że porywam się te badania...
Jak ja lubię takie nowinki 

Ale przedszkole to karola chyba ;-) Jej tam kichają w tym przedszkolu o ile się nie mylę. Lamoela ale ciebie chyba nigdy nie pomylę - gotowanie i dużo no wiesz