reklama

Staraczki forever!

lil paulinka ja pocztuje od czasu do czasu, ale nie jestem zawsze na bieżąco bo miałam rodziców przez osatnie 3 tygodnie, później egzamin, ale nie był pomyślny... Maja szaleje, straszny z niej łobuz, Ale gryzie, szczypie, ogólnie zawziętus i nerwus straszny.... Adam pracuje... pracuje i pracuje tak, że jestem jak samotna matka a dzieci tate widują rzadko wiec jak już go widza to jest szał a on im na wiele pozwala wiec to ja jestem ta zła w domu co to karci i krzyczy... po za tym nic nowego... Ala w przedszkolu z wiecznym katarem lub kaszlem... Maja jakos sie trzyma, że od niej nie przejmuje, ale za to 5tki dajć co jakis czas o sobie znać :)
buziole sle wszystkim i mysle o Was :* choć nie zawsze mam czas by pisać... :)(:

reklama
Paulina powodzenia w robieniu lancuchow :) fajne napewno beda !!

Lili mi tez bedzie BB brakowac !! mam nadzieje , ze uda mi sie jakos zajrzec .. swojego lapka chyba jednak nie wezme , bo kurcze i tak mamy tego w ciul wszystkiego , a mama swojego do pracy zabiera ..
no mam nadzieje , ze wroce bez "cyckow" hehe

Maran moj tez nerwus taki , ze szok :/ dzisiaj kolezanka byla siedziala na kanapie i skubaiec musial ciuchcia jezdzic pod jej nogami i jeszcze na nia krzyczal , zeby sie przesunela :szok: trzymam &&&&&&&&&&&& za egzamin !!

Kocurek o kurcze i jak Ola ?? duzo zdrowka zycze !!! trzymajcie sie :)

Hello,

Lili, Maran, Paulina, Asionek, dziękować ws łóżka :tak:
Wczoraj ze swoim Panem debatowałam nad tematem...i prawie decyzja zapadła, że znów wyjdzie na Ikeę - to już zakrawa o chorobę hehehehe

Miłego dnia!
U nas snieguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, po same kostki :-D

hej :)

ide zaraz musze zaczac sie pakowac , bo przy malym to bedzie ciezko hehe

nocka nawet , nawet ...

Ewelina hehe mowisz ? ja tam lubie Ikea ;))

Monia hej pracusiu :)))

Kotek jak Ola ??

milego dnia , bede zagladac w miare mozliwosci :)

Bry:-)

Kuotek, ojjj współczuję... oby szybko Olci przeszło!

Asionku, a Ty kiedy lecisz? Dziś czy jutro? oś kojarzę, że chyba jutro:sorry2:

i dalej nie wiem co:dry:
a Ewelinka, widzisz wypędziłam śnieg do Was;-)

Nie chce mi się juz pracować:((( jakoś straciłam wiarę w sens pisania tych projektów....

A co tu taka cisza?:szok:

Ewelinka super że śnieg u was w końcu:)

Asionek miłego pakowania, i szybkiego i obyś niczego nie zapomniała:)

i też dziękuję za łóżkowe porady (jakkolwiek to brzmi:-D:-D) może do nowego mieszkania juz Młodej kupie nowe łózko....

Heloł!

Ola miała gorączkę w nocy.
Jakoś złe samopoczucie nie wpływa na zapotrzebowanie na sen :/
Dostała panadol i się bawi od samego rana:)

Muszę przyznać, że Wro chyba się obłowił na Euro, bo zakupił porządne pługi, jeszczem takich potworów nie widziała! Super są! Drogi odśnieżone, na letnich jeździ się przyzwoicie :P
A teraz kawka...

Kout na letnich!!!!!:szok::szok::-D:-D ty to krejzol jesteś;))
współczuje choróbska, w sumie dziwne, jak dorosły chory to by spał non stop a dziecko marudzi non stop;))

Daniel lepiej, za to gorzej z MAją, chyba ją gardełko boli...
byłam w biedronie na zakupach, nerwy straciłam, bo Daniel albo biegł i się potem dusił od kaszlu, albo właził w każdą napotkaną zaspę....
Maja mi zasnęła 200m od domu....śpi teraz w wózku w salonie, obok okna, bo nie wiem co z nią zrobić....na balkonie nie bardzo by już stała bo z -8 jest....ech....

muszę zupkę zrobić, Daniel chwilowo się zajął puzzlami (jego ostatnio największy hopl zabawkowy) więc mam chwilkę
zaraz wgram fotki w końcu;))

Lil jesteś??????????????

reklama
Moje dziecko ulepiło swojego pierwszego bałwana!!!!!!!!!!! Ma on około 25cm hahahahahahahahaahha Marchewka większa niż bałwan....nawet czapkę swoją poświęcił - na szczęście kaszkiecik letni :-P
Radocha po pachy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry