• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

POWINNA!!!!!! kurcze cudna, ale znów nie ma większego rozmiaru, dziecko mi za szybko rośnie;))

aaaa Kout zapomniałam pogratulować najcudowniejszego 'mama'- nieważne kiedy padnie, wiadomo że każde dziecko ma swój własny tryb mówienia;)
mi trochę to 'mama' już ciąży, cały dzień co 10 min. to słyszę a czasem nasze dialogi wyglądają tak:

Maja: mamoooooo
Ja: Maju???
Maja:mama
ja: Maju???
Maja: mammoooo
ja: Maju???

i tak kilka razy dziennie;))
zaczęłam ostatnio uczyć ją grzeczności, tak do powtarzania, ale trudno ją nauczyć 'dzień dobry', wszędzie gdzie nie wejdzie mówi 'ceś' (cześć);)) nieważne czy sklep czy biblioteka, dziękuje to 'deduje', proszę 'plo' lub 'pose';)), krem to 'kem';))
ale i tak mało mówi w porównaniu do Wiki Moni czy Ewelinki smyka;))

yyy i co ja jeszcze miałam???

Asionek ale masz smakosza w domu;))

zmykam przytulić męża, będę jutro rano, kolorowych i papa

reklama
No nie wiem co z tą spokojna starością, po latach spędzonych z Olą i za niedługo z uczniami - pewnie podświadomie będziesz szukać hałasu i ruchu :P
Ja też się już pożegnam. I uśmiech na dobranoc
DSC_1595.jpg

Zbieram się powoli.. dziś mały dzień Babci/Dziadka :) Nie doszły mi ramy do fotek z allegro :/// Ale kubki są do odebrania w empiku :) Ciasto jest, kawa i mleczko do kawy też, pakuję i jedziemy. Tylko jak na złość pada śnieg!

Ale na odstresowanie pooglądam sobie jeszcze chwilę smyka :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry