reklama

Staraczki forever!

reklama
nie doszły Kout.....niby pani się nie zorientowała że sprzedane i przed wczoraj priorytetem słała...jak nie dojdzie nic do jutra to żądam zwrotu kasy i tyle...

ale Maja ledwo wbija nóżkę w geoxy 21, clarksy 21 i nike 21 (takie buty ma w szafie i codziennie mierzy;))

oooooo Lil widziałaś z ilu te butki przecenione???!!!!!!!! z 99zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bierzemy?????

czarne też są 23;PPPP

aha a te butki normalnie w empiku odebrałaś??? bo doczytałam warunki dostawy i tam piszą że butki nie idą do empiku...i nie kumam już

a czy ja dobrze widzę, że te butki są wysokie na podbiciu i w miarę szerokie ??

Kurde, bo też wezmę! :eek::eek::eek: Jeszcze mi wykupicie rozmiar 23! :-p

Są szerokie, kaczuszki prawie :P A podbicie? Hmmm... są regulowane rzepami, więc nie ma problemu :)

Ostatnia edycja:
Ja bym chyba brała rozmiar 22 :-p Kurcze fajne te butki...te szare mi się podobają....bo będą do wszystkiego w sumie pasować....

Paulinko
a ta pani od papci niezła! Nie zorientowała się, że sprzedane! A że kasa wpłynęła też się nie zorientowała????? I że maile do niej wysyłałaś??? No nie wytrzymam!

A Danielek już 31 ma rozmiar??????

Ja zgłupiałam. Nie potrafię zmierzyć nóżki. Mam taką miarę z ELEFANTEN i tam wychodzi, że mała ma rozmiar 20 lub 21. W centymetrach to chyba 12. Albo 13. Hmmm.....

Kocurku
to Ty nie kupujesz??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry