reklama

Staraczki forever!

hehe no wypełniony po brzegi ten POCZKOWY DZIEŃ :-p nie przejmuj się, jeszcze możesz sobie z miesiąc mózga poużywać, bo potem na parę miesięcy pójdzie na półkę! :-D:-D:-D Tylko dobrze go zapakuj, żeby się nie zakurzył :tak:
Ja swój właśnie zaczęłam ostrożnie odwijać z folii próżniowej.... :P

reklama
Dzień dobry :)))

ewcia - chłopczyk śliczny!!! Życzę Ci aby problemy, które Cię dręczą i męczą poszły sobie w zapomnienie i nigdy nie wróciły!

Asionku! A ja myślałam sobie jak by tu dać Ci znak jakiś, i wymyśliłam, że wstawię jakieś seksi foto :-):-):-)
Ucałowania dla Was i kciuki za naprawę Natanka :)))

Maran - długo Cię nie będzie, ale najważniejsze, że rodzinnie i w końcu sobie ODPOCZNIESZ ;)))

Wiolu - no trudno.....ja bym Cię nie była w stanie zbałamucić, więc rozumiem to zniknięcie :-p

KUOTEK! Liczysz na robacki jakieś? :-p

poczku - dr Quinn? A to Łona jeszcze leczy? :-)
Nasi "grajom" z Australią :eek: Pierwszy set przegrany :hmm: w drugim 9:4 dla nich!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Boogi :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Podziel się odrobiną szczęścia :)))))

monia - WIKUSIA jest po prostu NIEZIEMSKA! :-):-):-) Uwielbiam paczeć na ten Jej wiecznie uśmiechnięty pyszczek :)))Cudo! Przyjemnego dnia wolnego ;)

Ostatnia edycja:
jeju kotku! i jak? i jak? nie boli taka reanimacja?

lece sie myc i ogarnac mieszkanie, bo wpadnie niedlugo kumpela zrobic pranie (w jej kamienicy zepsula sie dwa tyg temu pralka wspolna..) a u mnie tak niegoscinnie.

MAAAAAAAADE !!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)
Ale, że co..... że za długo na półce leżał ten mój MUSK...? Że już robacki siem zalęgły....? :eek:
:rofl2:

POKU ano tsa by tylko te robacki powyjmować i będzie git! :-p

Oczywiście w takich kubeckach :-D:-p

grumpy_martian_mug-p168663029636171260b2gou_400.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry