reklama

Staraczki forever!

reklama
KUOTEK - spacerujem do WC i wracam :eek: ale już bez kul! Dzisiaj byłam nawet w przedpokoju :szok:
Plany żadne :/ W domu siedzimy, bo za gorąco dla dzieciuf :hmm: Może wieczorem Szanowny gdzieś z nimi pójdzie...?

KUOTEK - ja właśnie tak oglądałam dzisiaj tego łazika, jak on powstawał i w ogóle, i też mnie taka myśl naszła, że jakie to muszą być warunki sterylne, żeby pozbawion był bakterii i innych drobnoustrojów...? Myślisz, że oni wykluczają w próbkach te ziemskie żyjątka? A jeśli tam som identyczne? Mnóstwo pytań, mało danych....

Żyjątka marsjańskie będą raczej odciśnięte w okruchach... jeśli będą :P
Tak naprawdę, to interesuje mnie przeszlość geologiczno-meteorologiczna-hydrologiczna planety i jej pole magnetczne i atmosfera - czy były bardziej natężone/stężone, czy nie, itp. :)
Osiedli ludzkich raczej tam nie postawią, za słaba osłona przed promieniowaniem kosmicznym.... szkoda, ale można sobie pomarzyć ;)

No, ale jakby tak złpali do słoiczka marsjańskom bakterię, to ja chyba zejdę na zawał !! :-D

Na facebooku Curiosity w pierwszej osobie relacjonuje swój pobyt na Marsie hahahaha!! SUPER :rofl2:

MADE Kochana! Jak to daleki??? W samym środecku sobie siedzisz i na dodatek możesz sobie to wszystko oglądać, jako intelygentny i świadomy byt :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry