reklama

Staraczki forever!

Witam z powrotem:-) to ja poproszę celebrycką :))

Miki śpiocha od pół godzinki, a ja zasiadłam, zaaz zrobię kawkę, a potem ogarnąc trzeba mieszkanko...

Made,
współczuję, ja placówek typu ZUSU, U.S nie lubić... oni na mnie działają jak płachta na byka... no, poniekąd w końcu byk :))

reklama
ewcia - i to mnie wkurza.....pojadę żeby ich tylko uświadomić, że miesiąc temu im skierowanie dawałam na operację, gdzie wielkimi literami napisane było: PILNE! Na L4 też zaznaczony pobyt w szpitalu. Brak mi słów do tej instytucji. Ja rozumiem, że to ich praca, ale kto po operacji biodra jest w stanie podjąć pracę? :eek: No chyba, ze się dowiem....
Byliście już z Mikołajkiem na spacerku?

MADE Ufolek właśnie trenuje rzut butelką na odległość :-p

Ja se tak myślę, że to jednak skandal i zadzwoniłabym tam do nich i to obwieściła! Zresztą, oni mogą sami przyjść na kontrolę, to niech się pofatygują kurde :/

hehe :-) KUOTEK, Ty siedź cicho! hahahahahaaaaaaa

Właśnie się zastanawiam czy tego nie zrobię....A już śmieszy mnie to, że oni mi tylko zwrócą pieniądze za dojazd tam wyłącznie środkami komunikacji publicznej :eek: Ode mnie jeździ tylko tramwaj, na przystanek mam jakiś kilometr, nie jeżdżą u nas tramwaje niskopodłogowe, a poza tym.....jak oni sobie to wyobrażają? Mnie jest nawet ciężko do samochodu wejść, bo siedzenie zbyt nisko.....

Ostatnia edycja:
Kochana, poczłapiesz tam o własnych kończynach, to Ci jeszcze udowodnią, że zwolnienia nie potrzebujesz. W ogóle, to będzie uwłaczające dość :/ Zadzwoń i powiedz, że NIE MOŻESZ się przecież swobodnie poruszać po operacji...!

reklama
Moja biała kotka mnie zadziwia :) Normalnie, jak ktokolwiek ją bierze na ręce, głaska itp. to cała się gotuje ze złości :-p Ale Ola może ją ganiać, targać i kota NIC a NIC, nawet nie mruknie....:sorry2:

POKU sprzątasz jeszcze? Czy już gotujesz ??? :-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry