reklama

Staraczki forever!

reklama
Hahaha, klocki Mańka:-D Kotek, dobre:-D
a Boris!!!

Made
, to nie jest jeszcze tak najgorzej:tak: u mnie z powrotem, to, co było przed sprzątnięciem:baffled: miśki, klocki porozrzucane:baffled: chyba, pokoik będę zostawiała w spokoju hahahah
aaa Borysek, słodko wygląda:tak: a piłka, to żeby starszy brat nie zabrał haahha

KUOTU - no wiem, ze ten widok jest przykry dla Ciebie :zawstydzona/y: łon mi się tak SAM przystosował :eek:

ewcia - trochę ogarnęłam to i owo ;)) Strasznie to wygląda, zabawki są wszędzie, i już przestałam z nimi walczyć :)) Piłka natomiast, stała się ostatnimi czasy najlepszą zabawką Borisa :-) Cieszy się do niej prawie tak samo szeroko jak do mnie :)))))

Ja mam pokoik zasypany obecnie resorakami (tak to się pisze?????) Sztuk ze dwadzieścia :) Po Kamilu :D

MADE oo nie, widok jest pięęękny!!! Gdy dziecko śpi :-D Cudze też :-p A już MADE, to w ogóle!
Tak se tylko żartuję, żem zazdrosna....:*

KUOTU - ja wiem, że Ty dobrze człowiekom życzysz i cieszysz siem z ich szczęścia :*
UFOla się bawi resorakami? :-) To dla Mańka byłaby IDEALNA!!! :-D))) On albo klocki albo auta :-p No chyba, ze Boris się czymś zacięcie bawi, to też Mańka nagle zainteresuje :-):-):-) Wszystko mu wyciąga z łóżeczka, wszystko! Nawet Borisowom szmatke :confused:

ewciu - ale właśnie! Czy ja dobrze przeczytała, ze Mikołajek już siem kuchennym kwieciem nie interesuje? :eek:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry