reklama

Staraczki forever!

reklama
poczku - ja właściwie to mało co oglądam TiVi publiczną, i jakoś w tych szołach się nie wyznaję, ale Ona lubi Farnę i tak mnie prosiła:sorry: no nie mogłam się nie zgodzić :))) Powiedziała, że jak się nie uda, to przynajmniej autograf będzie miała :-)

Ja Was proszę DZIEWCZYNKI: nie trzymajcie za nią kciuków:sorry: Niechaj ta przygoda się skończy tutaj :-p

Haha :)

Ja to ogladalam tylko kilka razy, bo nie mam tu tvp i naprawde bylo fajne. No i nie mam pojecia co to farna... :/
ale skoro made nie chce to tylko trzymam kciuki, zeby ta dzisiejsza przygoda byla mile wspominana!

OOO Made trzymam kciukasy!!!!!!!! Ja nie oglądam tego programu, bo dla mnie za późno leci (buhahaha - o 20 siem zaczyna hehe) - ale jak ostatnio występował no ten....hmm...KAMIL BEDNAREK - to go sobie na YOUTUBE podglądałam i podobało mię się! A powiedz kochana jak nocka się udała??? Tak sobie o Tobie myślałam - zwłaszcza nocą - jak mi Martynka na głowę przez sen wchodziła - a robiła to za każdym razem jak skubana wyczuła, że troszkę się od niej oddalam....:eek::eek::eek:

Aha Kocurku - miałam spytać - czy Oleńka tak już na tej podłodze spędza noc czy ją przekładasz skutecznie do łóżeczka???? Oleńka lubi łóżeczko????
Trzymam kciuki za imprezkę!! Będzie się lał alkohol???? I komu ten brak wesela wynagradzacie - sobie czy nowożeńcom?? :-p Fajnie macie!

I dziękuję Wam wszystkim za wczorajsze opisy usypiania! Domyślam się, że jestem w ciemnej dziurze i pewnie długo w niej zostanę...ale jeszcze troszkę mam siły to znosić - tym bardziej, że na łóżeczko na razie szans nie widzę...Jedyna nadzieja to wsadzić do łóżeczka i wyjść. I nie słuchać....A wątpię czy dałabym radę....Ale mam pociechę taką, że w zamian za to mała wcina zwykłą obrzydliwą owsiankę na wodzie! Aż jej się uszy trzęsą! Hehehe :-p:-p Szukam plusów gdzie się da :-p:-p:-p

KUOTU - a wiesz, że mi zabiłaś ćwieka :eek: siedzę i się zastanawiam co było pierwsze......jajo czy kura....nie! to nie ten dylemat......szpula czy winyl? :baffled:

Lilu - napiszę tylko, NIC LEPIEJ! :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry