reklama

Staraczki forever!

reklama
Hej!

Niby nadrobilam ale nic nie pamietam. Mignelo mi tylko, ze wiola i iwonka chore, i zeewci udalo sie kupic kalosze :)
my zdychamy. 37 w ciagu dnia. Teraz 26. Nie ma czym oddychac. Bylysmy dzis z siostra na basenie - cos strasznego. Kazdy basen pelen na maksa, woda ciepla, z daleka wszystko wygladalo jak pole bitwy. Lekka ulga byla.. Kupilysmy tez dodatkowe polki do dwoch szaf i przydzwigalysmy do domu, masa prania zrobiona, lampy powieszone... Ehh jutro ciag dalszy wicia gniazda :)

Przepraszam, ze tylko tak o sobie ale nie mam sily rejestrowac informacji...

Witam, zaraz i kawka będzie :))

Poczku
, a dzisiaj widziałam w wiadomościach jak w chinach 10000 osób wlazło do basenu z kółkami:szok::sorry2::laugh2: wyglądali jak sardynki w puszce:laugh2:

Kuotku, a to jak każda mama o swoje dziecię:tak: tzn. jak każda powinna:tak:

nosz jasna cholera!
Tak będzie bronić się Waśniewska - Media - WP.PL

akurat jeszcze się łapie na depresję poporodową, to trzeba wykorzystać:wściekła/y:
a zwalanie winy na trudne dzieciństwo:wściekła/y::wściekła/y: to czyli co który Polak też by się tak bronił w czymkolwiek?

Ostatnia edycja:
Dobry:-):-):-):-):-)
niewyspana co prawda ale kawę mam:-) i czekoladę do kawy!!!

Kotek każda mama tak ma:sorry2: i to siem chyba nie zmieni niezależnie od wieku dziecka:) Ale to lepiej niż gdybyś się wcale nie martwiła.... chociaż za bardzo to tez nie dobrze....
ehhh ciężkie jest życie mamy...

Ewcia gratuluje wygranej aukcji:)))
I niestety przypomniałas mi ze my też nie mamy kaloszy:(((((

Pok fajnie że masz siostrę u siebie:) Przynajmniej pomoże wam sie urządzić:)

Nie wiem co jeszcze chciałam...

Miłego dnia:))

Ewcik późno poszłam spać bo mąż i bo allegro... i tak nic nei znalazłam:(( dziś najpóźniej musze kupić żeby w sobotę im zawieźć....
I młoda coś spać nei mogła....

Ewcik tyle że ja nie znam tego dziecka:dry::dry: ostatnio mu kupiłam warsztat z narzędziami i podobno bardzo mu się podobał...
Jego goopi rodzice lubią zabawki grająco-śpiewająco-świecące.... takie ogłupiające, co nimi dziecko się samo zajmie (nie żebym jakoś strasznie przeciwko była - kilka takich można miec ale on ma prawie wszystkie takie)... A ja chciałabym mu kupic coś z rzeczy do majsterkowania... tak żeby sam coś zrobił, złożył, zbudował i sie tym bawił... Albo zestaw narzędzi (ale to ostateczność)... I żeby jeszcze niezbyt dużo kosztowało...

A z innej beczki - nie znacie kogoś kto by chciał pojechać do Niemiec do opieki nad 2 letnim chłopczykiem?? moja przyjaciółka szuka - znam ją od dawna i ręczę że porządny człowiek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry