Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Odłożyłam Martynkę do łóżeczka i zasnęła w minutę...Oj nie wierzyłam w moją córcię! A do tego cichaczem wyszła nam prawa górna jedynka!!!!!! :-):-):-):-):-):-) Czyli 3 ząbki w krótkim czasie.
!
Mam info z rana od Wioli - ona i Iwcia mają anginę.Obie w gorączce....
Moje małe pobawiło się w wannie 40 minut, zjadł obiad, potuliliśmy się i teraz póki co cicho leżyMoże sam zaśnie
Ostatnio Mikoś jak wyczuje grudkę jakąkolwiek w zupie to wypluwa
w sumie to w czymkolwiek, jak tylko poczuje, że musi pogryźć, to nie będzie jadł... dziś Mu zupkę potraktowałam blenderem i ładnie zjadł... nie wiem co jest grane... może dziąsełka Go bolą i nie będzie gryzł i to stąd... bo tak ładnie kawałeczki już wcinał od skończonego 7 msca, a teraz co by było jak nie zęby?
Proszę mnie uchylić rąbka tajemnicy i napisać któż to jest J.J![]()
LILU - no chyba zęby, bo wpycha paluty wszystkie te u rąk i jeszcze tymi od nóg dopychai w ogóle się tak częsie, tak jak na złość głowom wyma****e na wszystkie boki
i wpycha se paluta do ucha i siem za nie ciongnie
![]()

A z innej beczki - nie znacie kogoś kto by chciał pojechać do Niemiec do opieki nad 2 letnim chłopczykiem?? moja przyjaciółka szuka - znam ją od dawna i ręczę że porządny człowiek.