reklama

Staraczki forever!

reklama
Monia, więcej nie dam rady nic poszukać, bo moje dziecię już marudzi, także póki co, to się wycofuję... ale jak pójdzie spać, to może jeszcze pogrzebię;-) a co do samej w sobie kolejki, to już powinien się ucieszyć:tak:

no nic, uciekam!
Do później!

Witam :))))))))))))

MONIU (bo to chyba Ty mnie pytałaś) sałatka śledziowa to po prostu odmoczone z soli matiasy pokrojone w paseczki, ananas z puszki pokrojony na kawałki wielkości tych śledzikowych, kukurydza, czerwona cebulka pokrojona w piórka, majonez i pietruszki troszkę plus pieprz :)
a brokułowa to brokuły ugotowane na półtwardo, ser favita pokrojony w kostki i wyciśnięty czosnek, wszystko wymieszane (posklejane) - idealne na grzanki z ciemnego pieczywa :))
Proporcje wedle gustu!

hej ;)

maly spi zaraz ide sie tez poloze , bo nocka nie za fajna byla :/
chyba zeby ... chyba :rofl2:

Odłożyłam Martynkę do łóżeczka i zasnęła w minutę...Oj nie wierzyłam w moją córcię! A do tego cichaczem wyszła nam prawa górna jedynka!!!!!! :-):-):-):-):-):-) Czyli 3 ząbki w krótkim czasie.
!

gratki zabkow i ladnego zasypiania !!
napisz mi kochana jak tego dokonalas ??

Mam info z rana od Wioli - ona i Iwcia mają anginę. :baffled: Obie w gorączce....

o kurcze :(((
zdrowka duzo zycze &&&&&&&&&&&&

Moje małe pobawiło się w wannie 40 minut, zjadł obiad, potuliliśmy się i teraz póki co cicho leży:tak: Może sam zaśnie:tak:
Ostatnio Mikoś jak wyczuje grudkę jakąkolwiek w zupie to wypluwa:eek:
w sumie to w czymkolwiek, jak tylko poczuje, że musi pogryźć, to nie będzie jadł... dziś Mu zupkę potraktowałam blenderem i ładnie zjadł... nie wiem co jest grane... może dziąsełka Go bolą i nie będzie gryzł i to stąd... bo tak ładnie kawałeczki już wcinał od skończonego 7 msca, a teraz co by było jak nie zęby?

Proszę mnie uchylić rąbka tajemnicy i napisać któż to jest J.J:-p

JJ to ja :)))
ja bym na zabki stawiala , Nat tez tak ma niekiedy jak go boli :(

co do iwtraka to spokojnie , moj caly czas siedzi pod wiatrakiem od kilku miesiecy juz i jest ok :) pytalam sie pediatry tez mowila , ze nie ma obaw :)

LILU - no chyba zęby, bo wpycha paluty wszystkie te u rąk i jeszcze tymi od nóg dopycha :eek: i w ogóle się tak częsie, tak jak na złość głowom wyma****e na wszystkie boki :eek: i wpycha se paluta do ucha i siem za nie ciongnie :eek:

u nas to samo ... chyba dolne dwojki tym razem :baffled:

A z innej beczki - nie znacie kogoś kto by chciał pojechać do Niemiec do opieki nad 2 letnim chłopczykiem?? moja przyjaciółka szuka - znam ją od dawna i ręczę że porządny człowiek.

napisz jak mozesz wieej na PW :)
mam zanjoma bardzo dobra ona od lat w Szwajcarii pracuje , miala tam 4ke dzieci , ale cos mowila , ze bedzie szukac nowego zajecie , bo rodzinka u ktorej jest troche fiksuje :/
aha to nie jest mloda dzierlatka , kobieta ma ponad 50 lat ;) ale jest rewelka !! mowi po niemiecku , mega ciepla i z jajem :))

witam reszte klanu :)

oki lece moze troche pospie ? :)))

upalu ciag dalszy wymiekam :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry