reklama

Staraczki forever!

Jestem na chwilę!

Asionku jak tego dokonałam? Hehe - nie wiem - po prostu odkręciłam bok łóżeczka, zrobiłam małej przytulnie i leżałam tak, żeby mała nie wyszła. A jak wychodziła to za nogi łapałam :-p Jak ryczała to po głowie drapałam :-p No i ze dwa razy (np. teraz) cycem dopomogłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: A najważniejsze - UWIERZYŁAM W MAŁĄ, ŻE DA RADĘ! ;-)

Aha no i przy drugim karmieniu nocnym już idzie do mnie, bo karmię wtedy z drugiego cyca i nie da rady w łóżeczku....

Kocurku co za pyszny opis sałatek!!!!!!!! I nawet nie wydaje się skomplikowane to wszystko!

BUZIAKI DLA WSZYSTKICH!!!!!

Aha Moniu co do prezentów dla tego chłopca - to jest on w wieku Maciusia. Ewcia super prezenty Ci pokazała - a ja wczoraj przypadkowo znalazłam skarbonkę, która działa jak prawdziwy bankomat i wiem, że Maciuś byłby zachwycony tym. Tak myślę, że babci nie namówię, żeby na gwiazdkę to kupiła hehe :-p

Super są też wszelkie dziurkacze - które robią dziurki w różne kształty. Do tego zestaw karteczek, segregator i dziecka nie ma!

Maciuś lubi też wszelkie walizeczki, pisaki, farby, ciastolinę...

Ostatnia edycja:
reklama
LILUŚ czyli Martynka znowu zasnęła w łóżeczku??? HURRA!!! :rofl2:
A sałatki to takie najprostsze i najszybsze :zawstydzona/y:

Mój Ufolek rzuca, dyszy, sapie, ćwiczy, gryzie, pije, je, piszczy.... no wszystko tylko nie spanie :sorry2:

Kocurku tym razem na łóżku niestety.....:baffled: No ale bez piłki....W łóżeczku najłatwiej mi położyć jak mała jest już bardzo zmęczona. Dziś wiedziałam, że chce spać, ale jednak w łóżeczku zaczęła się tak wygłupiać, że podskórnie czułam, że za długo to potrwa - więc dałam cyca i w parę sekund jej nie było...

&&&&&&&&&& za Olę! Niech śpi póki młoda, bo potem już nie będzie miała czasu :-):-):-)

Kotek dzieki :) dla Made wstawilam , bo ona FB nie ma :)
moj moj po spaniu :) troche i ja sie zdrzemnelam ...

Lili to super !! oby tak dalej ;)

nie wiem co robic ... kurcze jest tak upalnie , ze nie za bardzo wsumie mam wybor hehe
caly dzien w domu to nie za bardzo raczej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry