reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki forever!

no wiesz ty co? ranisz me serce ...myslalam ze nasz romans potwa dluzej:-:)-:)-:)-:)-:)-(

jak narazie nie wiadomo, co to za wysypka, skad ona sie wziela , nie jest to szkarlatyna bo inaczej krostki wygladaja.ogolnie lekarze w naszek przychodni zaczynaja sie bac na sam moj widok . niedlugo dostane karte stalego klienta

reklama
dzien dobry :)

u nas znow masakra pogodowa. chyba sie zbierzemy i pojedziemy do jakiegos centrum handlowego i moze w koncu mozg odzyskam, bo z tego ciepla juz nie mysle. miedzy 5 a 7 bylo chlodnawo a teraz znow ukrop.

asionku - te burze i deszcz raz na dwa tygodnie niewiele daja, bo w czasie burzy i deszczu jest tak samo goraco... u nas ma byc przerwa w upale od soboty do poniedzialku a potem mozliwe, ze wroci znowu. ja na weekend w zwiazku z tym planuje prasowanie... a u was na poludniu to juz musi byc jakas katastrofa.

made - pikne kaloszki!!!!

lilu - good luck! skoro i tak zakladasz, ze miejsca Macius nie dostanie, to nie masz nic do stracenia - idz na calosc!

wiolu - zdrowka! i rozwikladnia kropkowej zagadki.

Wiolu - kurde :eek: postaram Ci to jakoś wynagrodzić :-p:-)
Ale to dobrze, że to nie szkarlatyna uff.........a wiesz, że mi zawsze takie plamy wychodzom jak jestem chora lub mam gorączkę? W szpitalu po operacji też mi wylazły.....wszędzie! Dostałam od doktorka jakiś zastrzyk w dupę.....i rano już ich nie było :eek:

O! I pocek jest :-) Jedź Ty Kochana tam gdzie klima, bo faktycznie ducha wyzioniesz od tych upałów :// Co to się porobiło żeby nawet w takiej Holandii ponad 30 stopni było :szok: oni siem tak pewno smażom :))))

Ostatnia edycja:
mi sie marzy taka temperatura, zeby otworzyc szeroko okno, w mieszkaniu zrobiloby sie rzesko i przyjemnie i na kanapie moznaby lezec pod kocem i oddychac swiezym cudownie zimnym powietrzem! gdybym nie byla w ciazy, to chyba bym pojechala na Mt Blanc - na koncowej stacji na bank jest chlodno :)
najgorsze, ze rok szkolny zaczyna sie w poniedzialek, wiec na basenach bedzie luzniej ale juz sie wtedy maja te koszmarne upaly skonczyc.

wiolu - no ciekawa jestem strasznie co to za wysypka

pocku - nie.....kciucki poczebne będą później :zawstydzona/y: Dzisiaj jadę po zaświadczenie, że jestem zameldowana tu gdzie jestem :eek: i że tu mieszkam :-) Dziwne to niektórym się wydaje, zę mieszkanie własnościowe w Łodzi, a meldunek i adres w dowodzie sosnowiecki :eek: mówiem Ci....ten nasz kraj jest tysiąc lat za murzynami, nie obrażając murzynów :)))

pocku - zniesiono, ale wymagajom :cool: Taki to kraj cudów i Dziwów :-)

Przyszłam :eek: wszystko załatwiłam :eek: spociłam siem jak dzika świnia, a tu CISZA jak u Turnaua :eek:
Co wyście Kuleżanki.....zgoopły? :eek:

reklama
Do góry