reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki forever!

Eee tylko, żeby wracały z tych przestrzeni... te marzenia... proponuję wysyłać je tylko do strefy Hilla na orbicie okołoziemskiej, bo potem przyciągnie je grawitacja innych ciał i co..??? :eek::errr:

reklama
LILU - dzisiaj jeszcze nie dzwoniłam :-p ale jak kcesz to zadzwonię i Ci pomruczę erotycznie, co? :-D

KUOTU hehe Ty to zawsze jakiegoś HILA .......Benny Hila wymyślisz :-)

EWCIU!!! Witaj Kochana :)))) Co tak Cię mało? :sorry:

ewciu - kurde....ja nie pozwalam żeby mnie dopadło :szok: jak tylko czuję, zę mi siem nie chce logować na bb, to łykam garść suszonych śliwków :-)
Kcesz zobaczyć te kosmiczne kalosze? :))))))

Made, tyle, ze wczoraj to ja nawet na wieczór nie odpaliłam kompa, bom padła razem z moim dzieciem:zawstydzona/y:
a dzisiaj lekka kumulacja, bo przez moją głupotę mały trochę cierpiał:zawstydzona/y::-( i troszku problemów...

kcem zobaczyć :))

reklama
Do góry