Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
asionek! u nas tez! chwile popadalo, grzmi i blyska ale upal jaki byl, taki jest. zadnej ulgi. wiatrak na full i probuje zasnac... masakra! zeby sie czlowiek pocil siedzac!
A wczoraj się obraziłam i ma teraz sam sobie szukać!!!W końcu to jego chrześniak! Ostatnio był warsztat z narzędziami to teraz byłby dodatkowe narzędzia - bo ja też uważam że fajowe. Ale nie to nie. Zobaczymy co on znajdzie! jak znam życie to przylezie jutro żeby coś poszukać bo on nie wie co....
Kotek załatwiłaś komara??:-)
Wiki myje sama Ale to takie bardziej jak Asionek pisał - wyrabianie nawyków. Bo ona przeleci po tych ząbkach ze 6 razy i bardziej to pastę ostatnio je Ale czasem mi sie uda zamienić na szczoteczki i jak ona mnie dziubie moją to ja jej zdążę umyć)
hej u nas pobudka po 7 ... prysznic zimny juz zaliczony
teraz kawka
Pok no porazka , a ty bidna jeszcze z brzuchem :/ pamietam jak w zeszlym roku sie meczylam
u nas kurcze o tyle masakra jest , ze tutaj wogole nie pada !! ciagle slonce , zero chmurki , o burzy moge pomarzyc
juz chce listopad w koncu odetchniemy
Monia , Kotek wspolczuje pobudek o swicie , jak wy pozniej dajecie rade caly dzien na nogach byc ? ja ledwo o 7 wstaje :/
Jeju próbowałam doczytać ale z nerwów mam tak ściśnięty żołądek, że szok. Jadę dziś do przedszkola koło nowego lokum na rozmowę z panią dyrektor...o ile spotkam się z panią dyrektor to wiem, że usłyszę, że nie mam szans, ale jednak pojechać muszę. Dla treningu...I wiem, że Maciuś w tym roku będzie siedział w domu, bo nie stać mnie płacić 500 zł za przedszkole prywatne. Wiem, że osiwieję przez ten rok i nie ma opcji, żebym szukała pracy. Wiem, że Maciuś będzie się w domu nudził i dokuczał z nudów małej. Rety co ja wygaduję, wypisuję
Monia to może ten bankomat skarbonkę??? Mój Maciuś by oszalał....