reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki forever!

reklama
POCZKU nic tam groźnego takiego.... żeśmy się tylko trochu zeźliły na taki spraw obrót tragiczny, i że Poczek z Zosią musiał się tak martwić.... do obgadania TAM bardziej ;)

AJAS e nic... to tylko wątek ŻYJE :-D

Kocurku a to prawda jest, że stan naszego uzębienia to w dużej mierze genetyczne sprawy....W każdym razie ja uwielbiam mieć umyte zęby i staram się też tego dzieci nauczyć...Z Maciusiem ładnie poszło. Ale zaczęłam dużo wcześniej...

Ajas no zwariować tu można. :-p

Uciekam papapapapa!

Poczku no właśnie Kocurek ładnie napisała....Ty z Zosią potrzebujesz teraz dużo radości i pozytywnej energii! BUZIACZKI!

Ja tam widzę tylko jedną TRAGEDIĘ :(( I bardzo współczuję...
i widzę też jedną GŁUPOTĘ!!! Której również współczuję.....bo jak nazwać tego co własne gniazdo kala?
PIIIIIIIIIIIII................................

A teraz coś przyjemnego:
DOBRANOC LILU, DOBRANOC MONIU :-)

reklama
Kocurku to ja już na nic siem Ci nie przydam dziś :eek:

Made
zgadzam się! DOBRANOC!!!!!!

Nic więcej nie postawię. Komary siem zajmujom.

Do góry